i hope this song will guide you homehej världen 
haha
har varit ledig idag, sov 14 timmar mer eller mindre. så sjukt. jobbar 6 dagar i rad och varit typ utmattad men ändå haft någon slags sista energi tror jag, som jag använt. men igår slocknade jag vid 22 och sov till efter 12 idag. skönt som fan. 

har haft en jävligt jobbig period när det gäller sömn faktiskt. svårt att förklara men har liksom inte kunnat sova riktigt, har på något vis inte kunnat komma till ro utan har slutat jobba vid 00.00, kommit hem, varit trött men ändå uppe i varv, försökt sova, men inte lyckats. varit vaken länge, men ändå lyckats sova lite halvt vill jag tro. inte sov-sova dock, utan jag har sovit väldigt väldigt lätt, har vaknat många gånger av att ha vaknat ur dåliga drömmar, sådär ryckigt så jag bara slungats ur drömmen och satt mig upp och typ skrikit. har drömt väldigt "häftigt" (inte coolt då alltså..) /intensivt och liksom varit halvt vaken under hela nätterna och liksom kommit på mig själv med att seriöst sitta på sängkanten och vara påväg ur sängen för att gå och typ servera en gäst men att jag tänkte att "va, varför har jag inga byxor på mig, såhär kan jag ju inte se ut",  och alltså typ verkligen trott att alla gäster var hemma hos mig o ba va varför är dom här men aja får väl gå o klä på mig då, men mitt i allt kommit på att .. det är ju tyst här inne? min pappa är här endast och ingen annan så varför ska jag gå upp för att servera någon? 

snacka om att ta med sig jobbet hem. orkar inte, är liksom glad att komma hem men så är skiten med mig hem. gött..... 

känns som att det är något som gnager i mig. känner mig inte riktigt hel på något vis. försöker skriva saker i mina anteckningar men är rädd att förlora det, har på något vis blivit sådär stel, sedan alla anteckningar försvann. fan också. min bästa dikt försvann som jag någonsin skrivit. och mina känslor försvann typ med den. 

palla. 
måste sova nu, jobb imorgon.. 
godnatt! 


the postal service - such great hights

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0