klockan är två och jag borde sova

hej hej hej HEJ hej.

det är natt och jag har precis traskat en lång väg i obekväma klackar pga bristande busstrafik. det var så jävla läskigt för det prasslade i buskarna och jag kan svära på att det var en mördare på drift där inne. helvete vad jag är paranoid, får fan ge mig.

jag ska jobba imorgon men förmår mig ändå inte att sova. är ändå stolt på något sätt över att jag har ett jobb, det har inte alla.

jag har skrivit nya dikter, varav en var glad. ja, på riktigt. jag vet inte vad som sker inom mig men jag känner mig så överöstad av lycka att jag inte kan skriva något negativt. det är en fin känsla. jag har fått höra de vackraste orden en flicka kan höra tror jag under de senaste månaderna. oavsett om de är sanna ord eller ej så vill jag bara lita på dom på något vis. så har jag aldrig känt förut tror jag. jesus, är det såhär man definierar lycka? en känsla som får en att till och med lita på det folk säger till en. pappa har talat om för mig att människor inte är att lita på när det kommer till vad dom säger. alla ljuger och det kan vara dumt att lita på sådant som gör en lycklig. men jag vill lita på det ändå, jag vill tro att jag befinner mig i ett stadie där jag typ inte kan bli gladare. okej, det finns väl nackdelar med det med. typ, att man är så glad att det bara kan gå nedåt. när man står på toppen av någonting och det inte går att ta sig högre, får man antingen stanna där eller klättra ner igen. hoppas jag stannar kvar här uppe ett bra tag.

nu ska jag försöka sova. puss mina fina


you bring me happiness, jävla fina jävel


hej hej monica

idag var jag gul och jag handlade en jeansjacka samt en fin munkjacka. det var fint. hejdåååå


kissekisse

min katt är sötare än din


WADDUP

heeeeeej finisar. eller a, om det nu finns någon som minns denna bloggen som ens går in på den o läser, men eftersom jag uppdaterar typ en gång i livet så känns det ju lite onödigt.

nytt i mitt liv:
jag har ett snuskigt prov imorgon som är så ointressant så jag dör. jag tittar istället på dexter och tvittrar, har faktiskt funnit twitter att vara lite kul. vet inte varför, men mark levengood skriver alltid så roliga saker så man blir glad.

jag är arg på min mun för jag börjar få visdomständer och det gör ont.

jag har köpt en målarfärg där man kan måla på tröjor o sånt så det inte åker av. det är jävligt kul, skrev precis WADDUP på en tröja. jag är störd fan.

märkte precis att det suger röv att blogga via mobilen. palla. jag vill skriva en dikt men det är fan svårt :( kommer inte fram till några bra ord eller någonting. ibland låter ju allting bara så jävla äckligt dåligt.
nu ska jag se dexter vidare. PUSSS


ni vet

ni vet, den där känslan så man är så rysligt glad och lycklig i hela kroppen att det bara känns som att man ska spricka? och om man skulle spricka skulle bara ballonger och blommor och fina färger och glitter komma ut ur en, och lyckan skulle aldrig försvinna?
 
vad säger jag för konstigt. den känslan har jag i alla fall, och det äger
 
PUSSHEJJJJJJJJJJJ

RSS 2.0