en ny del av min kropp, och vi hälsar den så varmt välkommen!

 
blev bemött med den skummaste kommentaren idag. vanligtvis när någon tatuerat sig säger man ju "faan vad snygg" om den är snygg, eller så håller man käften om man inte tycker den blev så jättefin. men kommentaren idag var så sjuk. min klasskompis, vill inte utlämna henne inför den elektroniska världen (? haha), kollade på min arm o ba mahahaha. den där kunde ju varit riktig nästan! jag ba .. den är riktig. hon ba haha! fuling :ppPp typ. jag ba .. VA, den är riktig, läggavva, känn själv. oså kände hon o så började hon skratta och vände sig om och lyssnade på läraren istället. så jävla sjuk tjej, hon tror fortfarande att den inte är riktig.
 
antingen har jag min tatuerare att skylla för att han gjort den overklig, eller så har jag honom att tacka för att han gjort den overkligt bra. hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. eller så är kvinnan med kommentaren bara efterbliven. nej skoja.. hon är väl ok.
 
sitter just nu och försöker att inte klia sönder min tatuering. det kliar så mycket så jag vill klättra på väggarna typ, asså det är heeeelt sjukt. ohwell, vad ska man göra. jävla drömfångare. fånga min klåda istället.
nu ska jag borsta tänderna. börjar 8 imorgon, fan vad sorgligt. puuuuuuuuuuss

RSS 2.0