törnrosa var ett vackert barn, vackert barn, vackert baaarn

 
okej, så vad har jag gjort idag? 
vet att hela världen bryr sig, för jag har typ 10 unika läsare och det är askul HAHA och en fast. och hon äger.
 
anyways, jag gick upp av att klockan ringde kl 06.46 eller något tror jag, (jag kunde inte sova igår för att jag visste att jag skulle upp tidigt (och förmodligen även för att jag sovit typ halva dagen, men ändå) så jag förväntade mig iallafall att vara skittrött när jag vaknade, men icke! jag vaknade som ett jävla skott ur marken som ba JAAAA SOLSKEN, fast det var inget solsken, ingenstans, för det var SKITmörkt ute, som en jävla svart bäck där näcken bor. fy fan. iallafall så vaknade jag lätt, var ganska pigg, åkte till condeco östra hamngatan, DÄÄÄR jag skulle senare åka iväg till högsbo till condecos bageri/lager, vilket exakt ser ut som på bilden ovan! med tanke på hur rik eva olsson är så kan jag tycka att hon lagt orimligt lite pengar på bageriets lokaler, de låg långt uti helvete vid beatrice lesslies gata (hållplats i ingenstans) och den största kylen var tydligen en container. man kanske borde satsa lite på att inreda det lite bättre HEHE, med tanke på den stora summan condeco faktiskt tjänar. har aldrig tänkt på vem som packar varor eller bakar alla bakelser, har bara ätit och varit nöjd, typ. men där jobbar 5 personer sa hon som hjälpte oss, bagerichefen eller vad man kan kalla henne, och det var både kallt och inte så fint där. jävligt ochill arbetsplats med tanke på hur fin den hade kunnat bli.. aja, ANYWAYYYYYY, där fick jag och två andra tjejer, matilda och sandra, packa varor. vad fick vi då packa? jo:
 
- espressobönor
- bryggkaffebönor
- chailattepulver
- päron/ingefära-te
- white-blabla-sharam-eller-nåt-te
 
detta började vi med kl 9.00 och var klara för dagen vid kl två, which leaves me här. hahah. kan meddela att jag luktar så jävla mycket kardemumma och sånt om händerna att jag inte vet var jag ska ta vägen. luktar förvisso gott men har ju stått och packeterat och hällt och grejat med dessa pulver och teer och bönor hela dagen, så är lite trött på lukten.
 
vill även meddela att jag fick med mig mat från condeco i form av färsk pasta med någon ost grej, vilket jag TRODDE skulle vara helt fantastico men det var inte så fantastico som jag hade förväntat mig, tyvärr. alltså, det smakade ju gott, men jag önskar att jag hade med mig heinz ketchup så mycket. det äger. eller condecos bbq-sås som är hur jävla najs som helst. dock liiiite för stark för min smak men whateva. still löv it. deras örtaioli till kycklingciabattorna är också skitgod för övrigt.
 
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaha
 
det var iaf typ det vi gjorde. det gick alltså ut på att man fick stora påsar/förpackningar av pulver/bönor/te, och så skulle man lägga det i små påsar som man först skulle sätta ettikett på (asså dessa säljs på condeco som bara te/pulver/bönor för dom som vill kunna göra det hemma) och sen stämpla påsarna med utgångsdatumet, och sedan hälla i det så det blev rätt vikt. detta gjorde vi alltså med hur många sånna som helst, och detta skulle sedan ut till de olika condecona. dom flesta skulle ha typ 15-20 påsar av allt, men condeco VÄXJÖ HAhaHAHAHAH JA DET FINNS skulle bara ha FEM PÅSAR hahahah. det var kul.
 
nu sitter jag iaf här och har det kult. 
på torsdag ska jag få skriva kontrakt samt få gå kaffekurs! är fan taggad. jävligt jobbigt bara att jag jobbar på palace både dagen innan, samma dag och dagen efter, vilket innebär att på onsdag (imorgon) så jobbar jag 15-00, torsdag kaffekurs kl 9.00, sen palace igen 15-00 och även samma sak två dagar i rad efter. hehe. kommer iaf få para, men känns lite rough.
 
ohwell, vad gör man inte för erfarenhet, stålar och så? det är trots allt kul också! 
julbord är fan skitkul o jobba med!
 
nu ska jag nog sluta skriva för får fan ont i händerna.
farväl ;):PXD=)
 
 
julia åberg, alice sahlin, MED FLERA LOLP - törnrosa
HHAHA dagens låtval är ju slående

hisingen luktar gräs, mamma

sitter just nu och lyssnar på hisingen luktar gräs samtidigt som jag försöker blogga. asså? något är fel på mig, för jag kan fan inte skriva när någon annan sjunger/pratar/rappar/opera/har sig, det går inte. min koncentration faller in i musiken och jag sjunger med och kan absolut inte formulera egna ord samtidigt, HA, fara, fara, farligt! VAFAN PRATAR JAG OM ENS blir så jävla avskärmad från mitt skrivande, måste stänga av musiken, för annars försvinner mitt huvud och sitter där och diggar istället och ba .... yeeeaaah. likadant är det när jag ska sova, VEM FAN kan sova med hörlurar i öronen helt seriöst? okej om det inte är något ljud på men folk som sover med musik i öronen, det är fan inte hälsosamt. eller inte logiskt iallafall, fattar fan inte hur det går till. felicia, min kära vän, gör typ det ibland tror jag, och jag blir så jävla förundrad hur hon inte blir frustrerad och arg och typ börjar sjunga med eller liknande istället för att bli trött? och detta sker alltså när hon INTE är trött men VILL sova, så alltså gör musiken henne trött. HAHA värsta jag hört. okej, ligga o läsa, för då slutar man ju uppenbarligen när man somnat, men musiken pågår ju fan hela natten om man somnar med den på. zå zjukkkkkkttttttttttttttttttttttttttttttt
 
och.. där ville jag inte säga mer om det. mer än att sammanfatta denna lille text med att: JAG HAR KONCENTRATIONSSVÅRIGHETER NÄR DET ÄR LJUD RUNT OMKRING, FÖR DÅ KONCENTRERAR JAG MIG PÅ DET RUNT OMKRING ISTÄLLET, ELLER JA, JAG HAR INTE SVÅRIGHETER DÅ MEN TANKARNA OCH KONCENTRATIONEN FÖRFLYTTAS TILL DET SOM ÄR OVIKTIGT ISTÄLLET FÖR TILL EXEMPEL MIN BOK ELLER VAD JAG NU GÖR!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XD
 
okej ärligt skulle aldrig ALDRIG skriva en XD-gubbe med vilje om jag inte vore så jävla ironisk hela tiden. förstå mig, de fulaste gubbarna som existerar är: 
:p
:P
;P
;)
x)
xP
xD
Xd
XD
^^
^^,
^^.
>.< 
=P
 
MED FLERA, men nu vet ni, så lägg av med att skriva sånt trams. ;P 
 
 
navid modiri och gudarna - hisingen luktar gräs

i've had better days than this

HEJ!
mitt största problem och min största bov i mitt liv för tillfället: MIN JÄVLA MOBIL. 
 
 
efter dagen i somras då jag kastade sönder min gamla, helt.. underbara mobil (JAG SAKNAR DIG SÅ JÄVLA MYCKET FÖRLÅT DU HADE FAN ANTECKNINGAR SOM BAKGRUND ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH ÅNGER ÅNGER) så köpte jag en iphone. denna jävla saken suger kan jag meddela, och detta jag skrivit upp här (ska lämna in den på lagning så skrev en lapp åt dom så dom INTE glömmer mina problem) är en del av problemen, de jag kommer på iallafall. gick ju till den där apple grejen o sa vad mina fel var och dom sa att "helt klart kommer den bli som ny om du ÅTERSTÄLLER iphonen, vilket jag gjorde, och allt försvann (ångest igen). detta funkade inte, vilket innebär att jag förlorat ALLA MINA ANTECKNINGAR I ONÖDAN, osv. så JÄVLA sorgligt. inte nog med det så är hela skärmen på baksidan sprucken sedan studenten och jag måste ha skal på, om jag inte vill få glassplitter i händerna (det ramlar av glas hela tiden så man ser in i maskineriet liksom)..
 
det värsta är dock att jag MÅSTE betala för en mobil som kostar 500 kr +/- i månaden, VARJE MÅNAD, vilket hade varit acceptabelt om den inte SÖG och var helt jävla defekt. bajs. så ja, en dag i veckan ska jag fan gå och lämna in skiten. dö. hoppas fan jag får en ny, annars kreverar jag.
 
inte nog med det så är även min egna dator HEEELT förstörd (skärmen har lossnat från "tagentbordsdelen".................... och den jag har nu är min lillebrorsas som jag snott för han har en skoldator för tillfället, men den är också förstörd snart för det är typ så mycket smuts i den eller nåt så den dör hela tiden av överhettning. FAN VAD MITT TEKNOLOGISKA LIV ÄGER NEJ HEJDÅ
 
the submarines - shoelaces 

oh, my talking bird

ha
 
sitter och kollar på gamla bilder på facebook, scrollar och scrollar men kommer ju fan ingen vart. bilderna tar aldrig slut, finns ingen ände. och jag märker hur jävla länge jag levt, men har ändå bara sett bilder från ca 1,5-2 år tillbaka, vilket är helt absurt. jag ser hur jag för lite mindre än två år sedan hade svart hår, hur jag faktiskt hade ett ganska smalt ansikte, hur jag är bästa BÄSTA vän med anna reiman, och allt annat som pågick då. hur jag var head over hills förälskad i min, förmodligen, första riktiga kärlek, och hur mycket tid jag spenderade med denna människa. jag ser så jävla stora förändringar i mig själv som jag liksom.. inte tänkt på.
 
ja, visst är det så att alla förändras. mer eller mindre, på både utsidan och på insidan. utsidan förändras hela tiden, i form av åldring. fler och fler födelsemärken (vilket jag VET inte heter födelsemärken eftersom man klarligen inte föddes med dom om dom blir fler med åren, men ändå) och fler rynkor, och ett mer vuxet utseende helt enkelt. själv har jag väl inte riktigt kommit till den biten att jag ser gammal ut, lever fortfarande mitt 15-åriga liv i mitt utseende, men ändå. känns ändå gött. ser ju inte ut som en kärring iallafall.
 
så kul, för jag har ju fan sett ut på massa sätt. hahah så kul att kolla på alla bilder som finns. så glad att man kan ta kort. ska börja ta fler kort helt ärligt så man kan kolla tillbaka o tänka "fyfaaaaan" eller "hahahahha WHAT" eller "LOL KOLLA" eller vad man nu vill tänka. hahah. och så ändras man ju då på insidan också. men den är svårare att definiera, som en fläck eller ett streck på huden. den förändringen sker mer långsamt och mer abstrakt på något vis, och inte förens kontrasten mellan då och nu är riktigt stor, så går det att avgöra att man faktiskt förändrats. har jag kommit dit än då? jag vet inte. troligen. jag känner mig äldre och förändrad i sättet jag tänker på. jag känner mig lite mer "tråkig", kan tacka nej till saker jag skulle tycka var asballa för typ 3 år sedan, osv. man har levt lite till helt enkelt. typ för tre år sedan hade jag tackat ja till vilken jävla fest som helst i världen, och nu känns det inte lika kul längre. eller att jag helt enkelt inte klarar lika mycket alkohol som förr, vilket iofs är jävligt ologiskt, för toleransen ska ju öka.. men ändå - jag har blivit mer kärring. eller a, jag är nitton år, men jag känner mig mer kärring än förut. 
 
hur jag mer har ändrats? öh. vet inte. tror att jag har börjat bry mig mindre. kanske kommit närmre en definition av mig själv, av alex, liksom. kanske har accepterat mer att "jag är inte som alla andra" eller "jag kan och kommer aldrig kunna bli min kusin, och jag vill faktiskt inte det heller, för jag vill vara min egen person, och inte en jävla kloning av någon annan". typ så. kanske fått mer självdistans? öh vet typ inte ens vad det ordet betyder men.. a. hahahah. lol. har samma gamla humor, vilket jag tror aldrig förändras hos någon, bara att vissa förnekar den. typ folk som förnekar att bajshistorierna på bloggen jag länkade är tråkiga, sånna människor skrattar fan inombords, jag lovar. de är bara för proud eller pryda för att våga skratta ut. jag har väl också ändrats på det sättet, inte för att jag någonsin hållt inne ett sådant skratt, men jag typ "skämdes" över mina päron förut, osv. nu, VISST, dom kan vara jävligt overwhelming ibland, men jag skäms inte. är liksom över den där ungdomspinsamheten, jag vågar vara mig själv och bryr mig inte så jävla mycket om vad andra tycker. eller jag bryr mig väl egentligen, men de får skapa sin egen uppfattning och om det inte passar så är de väl inte rätt för mig. alla är inte rätt för en, så det är väl viktigt att vara den man är och inte utforma sig efter alla andra bara för att bli omtyckt.. palla umgås med tråkigt folk som inte gillar den man är. 
 
förutom på typ arbetsintervjuer och så. kan ju kännas viktigt att ställa upp en fasad framför sig när man är på t.ex. intervju, för att visa att man är just det - som alla andra. men ändå inte, för något ska ju även säga att man är något extra och annorlunda också, på det sättet att man är bättre än alla andra och därmed får anställningen. jag har aldrig förstått det där.. jävla skit, att det ska vara så svårt att få ett jobb. hade jag på riktigt knallat in på ett ställe och varit exakt mig själv, eller idealbilden av mig själv, så skulle jag troligtvis aldrig få ett jobb. därav ser jag ut som jag gör, vilket jag tror folk kan anse är jävligt trist. men vad fan ska man göra, det står mellan att kunna försörja sig på ett något falskt sätt (vilket iofs blir mer ärligt ju längre man haft jobbet, för till slut knallar man in där nästan som den man vill vara, förutom typ piercingar då, och arbetsgivaren kan säga nothing) eller att typ vara pank och jobblös och ha ett jävla tjöt i röven av sina päron. då är jag nog hellre lite falsk på en intervju. vilket iofs är jävligt tråkigt att det ska behöva vara så.
 
JÄVLAR VAD JAG BALLAR UR FRÅN ÄMNET DET ÄR JU HELT OTROLIGT varför skriver jag eeeeeeens
 
okej, nu fick jag ut det. HAH.
har en del till saker jag måste blubba ur mig men orkar inte nu, ska jobba kl 8.00 imorgon på condecos lager och packa varor typ. chaipulver och sånt, hahah. 
 
nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu går jag hejdå
 
death cab for cutie - talking bird [demo] 
ALLTID DEMOVERSIONEN YOU HEAR ME??!?!?!?!?!??!?!

HhHhHahahaaahhahahaAHAHAHHA

okej, bästa historian jag läst typ från hanapee's blogg:
 

"Haha nu vet jag inte om någon orkar scrolla så här långt ned, men jag känner ändå för att dela med mig av en extremt störd ”bajshistoria”, självupplevd såklart.

Jag var på semester med min familj i Grekland, kanske var runt 11-12 år, och vi brukar alltid snorkla och dyka väldigt mycket när vi är på semester. Därför bestämde vi oss för att gå ca 5 km bort till ena änden av stranden, som förövrigt låg en bit bort från vårt hotell, där undervattenslivet var väldigt bra.

Väl på plats så blir jag ju självklart riktigt jävla bajsnödig och jag känner verkligen att jag inte kommer hinna ta mig till en toalett, närmaste kanske låg 3km bort. Därför kommer jag på den smarta idén att ”jag kan ju bajsa i havet och sen skölja av mig lite så jag blir ren”. Simmar ut en bit i vattnen där jag bajsar och till min fasa så flyter bajskorven upp till ytan! En riktigt stor bajskorv och jag får ju givetvis panik eftersom det var andra människor där som badade och snorklade. Jag försöker göra lite diskreta ”vågor” med händerna så att bajskorven ska flyta iväg, men icke. INGENTING FUNKADE. Så jag simmade nervöst in till stranden igen, la mig och solade och allt flöt på som vanligt TILLS en man kommer upp ur havet med sin snorkel, han hostar något fruktansvärt och det verkar som att han ska kräkas. Då hör vi honom säga på engelska att han fick en bajskorv i snorkeln.

HAHAHAHA man kände ju sig lagom skyldig! Den här hemligheten om att jag nästan kvävde en man med min bajskorv behöll jag för mig själv fram tills några år efter att det hade hänt, då jag berättade för familjen! Självklar dog de ju nästan av garv!"

 

 

ASSÅ jag gråter fan av skratt åt alla dessa historier, sjukaste jag läst i hela mitt liv, LÄST ALLA JÄVLA KOMMENTARER, och får aldrig nog. MEEEEEEEEER

 

gorillaz - feel good inc (det brutala hånskrattet i början)


when you're still waiting for the snow to fall, doesn't really feel like christmas at all

jag och felix som ser ut som typ inbrottstjuvar med julkänsla
 
mormor och morfars papegoja jacko. som inte alls har något med julen att göra men jag hittade bilden så kunde inte låta bli att hedra honom här på min blogg. rip fina jacko! du pratade så jävla kul.
 
wanda <3 min rottweiler-häst
 
jag och morfar och wanda som ligger o chillar. plus en asgrym apa i min famn.
 
 
HEJ!
 
i torsdags jobbade jag på palace hotells julbord, dvs det där vääldigt tjusigt inredda hotellet nere vid brunnsparken. jävligt fina lokaler och najs mat må jag säga, och jävligt långt pass må jag också säga. jag fick jobbet via min mamma, då hon känner någon som jobbat där tidigare. jag har alltså aldrig varit bra på att servera direkt, men det gick bra då jag mest skulle vara värdinna/diskplockare, servera glögg osv. 
 
ANYWAYS
 
skulle inte prata om det, utan snarare om julen. och att den faktiskt snart är här. HAHAHA för några dagar sedan köpte jag ett busskort (dyrt som fan och jävligt tråkigt o betala själv men ändå). kvittot sa att kortet kan användas till 21 december, dvs tre dagar innan julafton. jag kan alltså åka spårvagn tills tre dagar innan dopparedagen. det är ändå sjukt. för mitt förra kort kändes som att det gick ut ganska fort (köper alltså månadskort inom göteborgsregionen :pPPp) och då tänkte jag, att om si sådär typ en månad så är det julafton. hahahah så jävla stört ändå. julafton.
 
när jag var liten förknippade jag alltid julafton med: kusiner, pappa/morfar utklädd till tomten, paket under granen,  ris a la malta med SAFTSÅS <3, morfars hund wanda som fick följa med, jag och min kusin som spelade playstation istället för att se på kalles jul. haha, ungefär det var min julafton. och dagen efter, på juldagen, så kom mina kusiner hem till oss istället och åt kalkon. morfars kalkon. och victoria, min näst äldsta kusin, hennes pojkvän åt alltid mest av alla och tyckte det var så jävla gott. DET var liksom.. jul för mig. och så spelade jag pettsson och findus jul-spel på datorn. det var jävligt fett.
 
nu för tiden är julen annorlunda. så jävla konstig. min familj har alltid varit lite konstig, både på mammas och pappas sida. innan jag och felix föddes var mamma aldrig riktigt vän med sin storebror per, min morbror. han är konstig och har runda, fula glasögon. en gång försökte han dränka mamma. varje jul när vi var små och vi var hos dom, mina kusiner alltså, hans barn, kom han för sent VARJE gång. han kom typ inte ens i tid till julmaten. kanske ris a la maltan. kanske. (notera att vi inte har sånna mandariner i vår ris a la malta, det är mormors recept och den ska serveras kall med endast saftsås!! jag åt bara saftsåsen när jag var liten. det ägde). 
 
vi var där ändå. även fall per alltid var försenad. och även fall elisabeth, hans fru, alltid blev lite för full. mormor blev arg. på vardagsrumsbordet fanns det alltid en alladin-ask. jag åt alltid bajskorvarna. 
 
jag minns hur vi kom dit, varje år, och pappa var med oss. pappa hade med sig sin tomtedräkt. vi åt mat, jag åt potatis och prinskorvar med ketchup och vörtbröd, inget annat, och saftsås till efterrätt. dom andra åt janssons frestelse och sånt skit. jag och olivia, min yngsta kusin (tre år äldre än mig) var alltid med varandra. vi satt antingen vid datorn, och hon visade mig lunarstorm och gjorde konton till mig och skapade fula designs. som jag senare lärde mig att ändra och göra skitcoola. hahah. sen spelade vi musse pigg-spel på hennes playstation. och crash bandicoot. och ibland sing star. och hon gjorde alltid allt. hon styrde kontrollerna, hon sjöng alla låtar på sing star, hon gjorde min lunarstorm, hon var den som skapade min facebook, ALLT. och jag såg upp till henne så jävla mycket. och när det var kalles jul så kollade vi inte på det, för vi var för coola. eller, olivia var det i alla fall, och då ville jag inte heller kolla på det. hon var så jävla ball. kusinen jag alltid önskade att jag var. jag ville vara lika snygg och cool som henne, men det blev jag nog aldrig. 
 
sen kom tiden då jag blev lite självständig. ville inte vara som olivia längre. tyckte inte hon var cool längre. insåg att hon bara styrde alla, utformade alla efter hur hon ville att dom skulle vara, och lät ingen vara sig själv. inte för att det var hennes fel egentligen kanske, hon hade väl bara den makten över sånna som var vilsna i sig själva. 
 
jag var mycket i karlskrona som barn, där min mormor och morfar bor. på hästö. där bor även min vän julia, min typ äldsta vän tror jag, och andra jag lärt känna genom henne där. olivia kände dom också, och väldigt länge såg typ varenda kotte i hela karlskrona upp till olivia. när jag presenterade mig var jag inte "alex från göteborg" utan "olivia från göteborg's kusin". jag var ingen, förutom för julia. men, notera att vi var typ 10-11-12 år här, och olivia var äldre och coolare. och jag är 94a, olivia är 91a, och typ alla i karlskrona som vi umgicks med var 92or. alltså var olivia äldst och ballast och kom från göteborg och hade stil och var bara awesome i allas ögon. jag var liten och töntig och wannabe-olivia. precis som alla andra, fast yngre.
 
men så kom den där svängen. en sommar för några år sedan, när jag var med julia och några andra av (hennes) vänner i karlskrona, och olivia inte var där. och olivia hade berättat för mig att hon skulle flytta till spanien med sina föräldrar, och jag tänkte, VA! fan vad konstigt att jag inte hört detta tidigare. och vad fränt. så jag nämnde det vid matbordet hos mormor och morfar, som inte heller hört om det. och självklart nämnde dom det för olivias föräldrar, vilket inte heller visste om det.... och olivia fick DAMP på mig. för att jag "skvallrat" för mormor och morfar om att hon skulle flytta, vilket inte ens var sant. och jag fattar inte varför hon ens sa det till mig, men hon kanske ville vara ännu coolare än vad hon redan var. kanske hade hon också självförtroendeproblem som alla vi andra. bara att hon visste att hon hade allas respekt. men någonstans under den tidpunkten dog respekten för henne. hon var så jävla sur på mig och skrev ett sms till mig helt plötsligt från ingenstans, när jag var med julia och dom och sa att "jag vet vad du och dina vänner i karlskrona håller på med, så du kan sluta snacka sån jävla skit" eller något. och jag fattade nada. öhm, ursäkta? typ. och julia och alla höll med mig. och plötsligt var jag och olivia ovänner för livet, antar jag. och så kom dagen då jag råkade bli skitfull för första gången, och spydde ner en bil. och det fick olivia reda på, och hon skvallrade för min mamma och mormor och morfar. vilket inte alls var hennes sak att berätta. och sen slutade vi prata. jag gick inte på hennes student. hon gick inte på min, nu i våras. och efter det så åkte vi aldrig till våra kusiner och firade jul mer. och på något sätt blev jag även ovän med min andra kusin, victoria, och troligtvis hela hennes familj. för inte har jag sett röken av dom sedan dess. förutom en gång när elisabeth och per kom och åt limepaj hos mamma och jag var arg för att jag skämdes för att träffa dom. och jag vet inte varför. för vi sågs ju varje år, två dagar om året (nej vi sågs aldrig mer, och jag såg aldrig varken olivia eller victoria fler dagar heller trots att vi då var vänner). 
 
och nu är det snart jul igen, om mindre om en månad. och jag skrev precis en hel typ bok om hur jag på något vis saknar julen hos mina kusiner, trots att olivia var en kontrollerande bitch som blev arg på mig när jag avslöjade hennes myt om att hon skulle flytta, vilket jag inte ens visste var hemligt, och trots att elisabeth har gått lite överstyr med sitt drickande och trots att morfar och mormor är för gamla för att orka åka upp till göteborg och fira jul, och trots att morbror per inte är så snäll mot mamma, och trots att jag ändå aldrig kollade på kalles jul. och framförallt, trots att pappa en jul bestämde sig för att inte fira jul med oss mer, utan att fira med farmor, hans mamma, hans sida av släkten, för att mamma och han skilde sig. 
 
på något sätt önskar jag att mamma och pappa kunde bli kära igen, vilket jag på någon nivå forfarande tror att dom är ändå, bara att dom inte vågar säga det. och så önskar jag att jag och olivia och alla i den där jävla släkten kunde bli vänner och att mormor och morfar kunde åldras bakåt istället så vi kunde fira jul på karin boyes gata 5 igen, i deras stora lägenhet. och äta elisabeths, enligt mormor, äckliga mat. och äta mormors ris a la malta, vilket alla tycker är skitgott utom jag. och spela playstation istället för att se på kalles jul. och se pappa komma utklädd till tomte och dela ut paketen under kusinernas skitstora, fina, ljuuuuvligt godluktande gran med massa glitter och skit på. och så kunde pappa få whisky istället för gröt, och per kunde få komma sent och inte få några julklappar för han var ändå tråkig. och så kunde jag få träffa victoria och hennes pojkvän, som har varit ihop i fan över 10 år nu tror jag, som äter upp hälften av julmaten och hela jävla kalkonen på juldagen. 
 
jag saknar julen. och utan en jul med vår knäppa släkt på mammas sida så kommer jag nog aldrig känna julkänsla igen. för släkten är väl typ värst, men ändå bäst på något vis. det är inte samma sak att vara hemma, där det inte ens finns en gran.
 
 
 
coldplay - christmas lights
 
anteckningar angående låten: den är bra, även om det inte är jul. lyssnade på den i somras, och får alltid en så mysig känsla. inte för att det är en jullåt utan bara för att den är asfin och sådär. lyssna hiahiahia

there's really nothing else to say, i can't explain it

 
 
 
 
HHAHAHHAHAH. okej, det här kan nog vara det bästa blogginlägget jag läst i hela mitt liv. med hela 166 kommentarer i dagsläget, och med världens dessutom roligaste kommentarer, tror jag aldrig något kan slå detta blogginlägg. kvinnan skriver bara så jävla roligt, och ja. jag vet inte. gå SERIÖST in på bloggen och läs inlägget, bloggen heter hanapee och sök bara på "bajshistoria" på google så kommer den upp. jag tror jag var uttråkad som fan en vacker dag, och sökte på bajs eller bajshistoria, och så kom denna upp. och jag skojar fan inte, den är fan legendariskt och helt hysteriskt rolig, och jag säger bara, att har ni inte läst detta så GÖR DET för ni kommer fan kissa på er av garv. 
 
ahahahaHAHAHAHAHA läste precis inlägget igen och skrattade fan lika högt igen. roligaste jag hört AHAHAH.
 
jag vet inte hur jag kom på att jag promota denna, men bara kom o tänka på hur kul jag hade när jag läste allt typ. det gäller väl att inte vara torr, eller att man själv inte har typ mag/bajsproblem så man bara blir arg eller generad, men har man inte det så ska man DEFINITIVT läsa. HAHAHHAHAHA jag ramlade typ av min stol 10 gånger och satt och skrattade HÖGT som fan för mig själv i mitt kök, heeelt ensam. inte bara inlägget är roligt, utan allas kommentarer. älskar hur folk reagerat, och fan själva delat med sig av liknande historier. så jävla kul. jag minns inte men höll fan på o bajsa ner mig själv typ av garv. AHAH. passar alla med kiss/bajs-humor, eller folk som bara är allmänt sköna och icke-pryda. HAHA. läs, seriöst.
 
direklänk till världens bästa blogginlägg:
 
 
 
eminem - my dad's gone crazy

vi föddes precis när lågan flämta, utan en framtid som går att rädda

jag ska skriva dig ett brev, 
ett brev som jag ska ge dig när jag insett att vi aldrig går att rädda
 
 
 
anton kristiansson - leka leva

and we bounce

 
SHIT 
vad ska jag göra idag? eller a, ikväll kanske snarare. JO, jag ska jobba. har alltså bara jobbat två riktiga pass hittills, och idag skrev jag upp mig på att jobba 17-21 på condeco nordstan, där jag aldrig satt min fot. på riktigt, aldrig HAHAHAH. ohwell, det blir nog bra. är dock en gnutta nervös. men hur mycket folk kan det vara där så sent? inte mycket tänker jag. vet iofs inte vad jag kommer få göra, städa typ? bra iallafall, behöver ta så många pass jag kan nu. och.. på fredag smäller det, då ska jag till palace och jobba för första gången! baaaaaaam
 
jag är lite nervös må jag säga, över båda. men men, det blir nog skitbra :) 
 
 
HEJDÅ
 
 
hell on wheels - the soda

you're one in a million, you're once in a lifetime

 
den här pluttan gör sönder min islandströja. jävla unge. som ett barn, fast som aldrig lär sig.. gillar dig ändå cleo bajs
 
 
bosson - one in a million

there are things you need to know about me

i'm so weak right now, so weak right now
 
 
 
 
jo. på tal om tatueringen jag ska göra. och på tatueringen jag har. och på de tatueringar jag kommer göra i framtiden.
 
hm. 
alla har föräldrar. en mamma som kläckte ut en, en pappa som skapade en med sina spermier (fy). så är det. alla har sånna. när man nu kläckt ut samt bidragit med spermier till ett barn, och detta föds/kläcks ut då, och man uppfostrar det, och det sedan inte blir så som man vill ha det kanske exakt precis, vad händer då? nu snackar jag verkligen inte om egna barn, framtida barn, eller något sånt, nej fy i bövelen. jag pratar om mina.. tankar, som ett kläckt och skapat barn. 
 
ens päron har sina visioner om hur deras barn ska bli. det finns de föräldrarna som är t.ex. präster eller liknande som verkligen, utan återvändo, ser framför sig sina barn växa upp och gifta sig och få egna barn, med någon från motsatta kön. men i verkligheten så finns det de barnen som motsätter sig detta, och följer sina hjärtan, och kanske gifter sig med någon från samma kön. eller bara är ogifta och barnlösa i resten av sitt liv. 
 
det finns de föräldrarna som är t.ex. högt uppsatta advokater eller typ läkare eller något annat fancy, som i sina huvuden ser hur sina barn växer upp till att bli något similärt, typ exakt samma sak. något där lönen ligger på samma nivå. något där man får mycket respekt och så vidare. och deras barn kanske i verkligheten växer upp för att inse att, nä, vet du vad, jag vill fan inte bli advokat eller nån jävla läkare, JAG VILL BLI KOCK eller LÄRARE eller vad fan.
 
och deras föräldrar bli inte stolta över dom, åtminstone inte på samma sätt som om de hade följt föräldrarnas vision, och inte deras egna. 
 
på något vis känns det som att jag har "failat". gjort mina päron besvikna, om ni förstår? haha, det låter så jävla löjligt. jag är inte direkt nära något av exemplena ovan, därav har jag jävligt svårt att prata om det med mina vänner, för det känns så jävla löjligt och obetydligt. mitt problem är att, mina föräldrars vision av en perfekt alex, är en alex utan tatueringar eller piercingar. en alex med blont eller brunt, långt hår, som går i skolan och är duktig, får jävligt bra betyg, ser anständig ut, blir typ läkare eller något annat jävligt bra, och lever resten av sitt liv i ett tatueringsfritt, barnfullt och familjetråkigt liv. den alex ska börja läsa till hösten, och inte resa någon vart. haha, fattar ni? den alex är inte jag. och jag vet inte vad jag ska göra. 
 
mitt största problem för tillfället är väl mina tatueringar. och kanske att jag inte riktigt vet vad jag vill bli. läkare kanske sitter högst på min lista, ja, men mina betyg och min intelligens/kämpande räcker inte till. jag hade dött helt jävla seriöst. men tänker man på mitt utseende, vilket verkligen inte borde ha någon som helst betydelse eftersom det är upp till mig (vilket det andra också är såklart, men ändå). alex i mitt huvud, enligt min egen version, har tatueringar över åtminstone hela vänstra armen, lite här och var, gärna på händerna. hon har en antingen labret eller vertical labret i läppen, samt färgat hår i någon rolig färg. gärna eldorangt. vilket jag även kommer ordna, men bara i underhåret at first. min utväxt blir så jävla svart och brutal annars. men, den alex jag beskriver, kan verkligen inte passa in i min familj. jag känner bara hur ögon skulle svartna och ryggar skulle vändas mot mig. endast på grund av ett jävla utseende. 
 
jag förstår fan inte. jag hade kunnat trotsa dom och göra en sådan hel transformation, men helt ärligt tror jag inte att jag hade fått några jobb på det. tyvärr. dock vågar jag ju den femte december, att fortsätta på min sleeve. helvete vad jag kommer få en sjuk reaktion från mina föräldrar. jag har inte sagt något, och kommer inte säga det heller. kommer typ gå i långärmat i resten av mitt liv i deras tillvaro. just för att jag inte tycker att de förtjänar att veta. för jag vet att de inte skulle acceptera mig. 
 
världen är fan jävligt ful. ful och grå och tragisk och falsk. och jag var verkligen bara tvungen att säga detta. bajs
 
 
hello saferide - the quiz

om ändå himlen kunde vara på marknivå

MOAHAHAHAH HAR JAG GLÖMT, HAR JAG VERKLIGEN GLÖMT SÄGA? ja, uppenbarligen, OCH SÅHÄR ÄR DET, NU KOMMER DET: JAG SKA TATUERA MIG DEN FEMTE DECEMBER OCH JAG DÖR
 
vad ska jag då göra? JO, jag har ju en tatuering på underarmen på vänstra armen. alltså, på handledssidan, en drömfångare över hela. så, jag ska fortsätta på den armen. MÅSTE VISA PÅ PAINT
 
 
 
 
 
förstår man? alltså på handledenish har jag en drömfångare, o på samma arm fast på UTSIDAN av underarmen, dvs den sidan man själv typ inte kan se så bra hahahhaha, där ska jag göra en regnbåge + texten "om ändå himlen kunde vara på marknivå". den har många betydelser, fler än man kan tro. 
 
många säger att man kommer ångra texter. men inte min text, den är så jävla.. perfekt. på alla jävla sätt. alltså, regnbågar är bara typ definitionen av mig. alex. på något vis. färgglatt, roligt, bajs. och texten förklarar typ allt i stort sett. egentligen orkar jag inte förklara mina tankar för alla bara käftar emot och fattar ingenting. rövhål är alla. eller a, dom har ju bara sin egen bild och uppfattning och klart den kan få vara negativ. men dom lyssnar inte, så jag orkar inte förklara. men här kan ingen avbryta för här är det bara text, så jag ska förklara iallafall. åtminstone lite grann.
 
förklaring 1: hade himlen varit på marknivå hade världen kunnat vara i regnbågens alla färger, gräset kunde vara randigt, husen i alla möjliga färger, alla människor kunde glittra av färggladhet. men det gör dom inte. och det är typ min dröm, att allt och alla skulle vara lite mer färgglada. 
 
förklaring 2: när man dör så sägs det att man hamnar i himlen. hahah. jag vet inte om det är så. kanske blir ens ande lätt och lyfter, flyger upp till himlen, och är där med alla andra döda. jag tror att, om det finns en himmel så måste alla få plats där. även dom dumma. för när man dör och ens själ blir lätt och börjar lyfta, så lyfter den från allt. även själens bördor och tyngder, och samvetet försvinner. man bara flyger upp, tom och ny och andlig. därför får alla komma dit. iallafall så, om himlen hade varit på marknivå, så hade dom döda levt med oss. och jag hoppas att det är så, för det kanske det är. kanske går alla dessa andar omkring i atmosfären, runt bland oss och kollar på oss. ser vad vi gör, är med oss, fast vi inte vet om det. känner, kanske vi gör. nu har inte jag någon där uppe i himlen som jag känner, förutom gammelmormor och gammelmorfar, men dom kan jag inte påstå att jag kände.. bara gammelmorfar då kanske, men jag minns inte så mycket. mest att han var sjuk. men den dagen jag förlorar någon, vilket jag verkligen inte hoppas är snart, så önskar jag innerligt att den kan vara här med mig på jorden. även fall jag inte vet om det, så kanske jag känner det. på något vis.
 
förklaring tre: JAG ÄLSKAR FÄRGER OCH DET I KOMBINATION MED EN TEXT KOMMER BLI SÅ JÄVLA FINT. jag dör
 
 
ooooooochhhhhhhhh.. nu orkar jag inte förklara mer. det är inte något jag måste göra. ville bara förklara lite grann, ifall någon skulle bry sig på något sätt. isåfall kan man läsa här. vet för övrigt att det finns fler saker man kan tänka på, många fina saker som texten och regnbågen ihop kan betyda och symbolisera. därför vill jag ha dem, därför är de så jävla fina. därför kommer jag inte ångra den. och därför kommer jag inte försöka försvara den mer. THE END <333333333333333 så levde dom lyckliga ihop i alla sina dar (sannerligen, för en tatuering försvinner aldrig /mamma :pXDÅÅeosgujpolgjozps JAG VET) 
 
 
magnus rytterstam - aldrig slutat tro

så länge hjärtat mitt slår

när jag gick i gymnasiet hade jag varje år en kalender som jag bar runt på, sådär som typ alla tjejer och en del killar hade. i dom brukade jag skriva ner, en låt per vecka, som var min favorit just då. jag skrev även ner alla mina favorit-text-snuttar från mina favoritlåtar. vilka var då det? mestadels kent skulle jag säga. kent kent kent, mina vackra män. sluta aldrig skriva musik. 
 
men, idag tänkte jag hitta dom kalendrarna, och fann till min besvikelse att jag bara hittade en av dom. och det var lite tråkigt, för jag ville verkligen ha alla tre. ville se vad som var the most precious för mig just då.
 
ohwell,
life sucks sometimes. typ som när MINA ANTECKNINGAR FÖRSVANN NEJ JAG KOMMER ALDRIG GLÖMMA DEN DAGEN HEJDÅ
 
 
kent - kevlarsjäl

open happiness

HAHHAHAAHHAHA TAGET FRÅN FLASHBACK, EN JÄVLIGT ROLIG HISTORIA MED EN SOM KÄNNER IGEN SIG:
 
Minns en gång då jag var på släktmiddag och en ganska avlägsen kusin började prata om sin undulat, som just hade dött. Undulaten hade tydligen tyckt väldigt mycket om att sitta på sin ägares huvud, och någon gång i förra veckan hade den gjort just det. Den hade satt sig på hans överläpp, och så hade han på något vis svalt den, han hade svalt den jävla undulaten! Hela släkten torkade ögonen och tittade medlidsamt på min stackars kusin, men jag höll på att kvävas av undertryckt skratt. Plötsligt tittade kusinen på mig och sade "fatta, crookedrain, jag fick inte ens säga hejdå!" och då exploderade det. Jag fullkomligt skrek av skratt och sprang ut ur rummet, kom inte tillbaka på hela kvällen. Har inte träffat kusinen sen dess, men jag är ganska säker på att han inte har förlåtit mig än.
 
 
dock inte rättvist, med tanke på att detta var rövkul o det jag skrev bara var hemskt och olämpligt.. men ändå.
 
cee-lo green - open happiness

happiness; it hurt like a bullet in the mind

 
skratta när man inte får:
 
en seriöst viktig fråga/sak att prata om:
glädje. vid fel tillfälle. vid-fel-tillfälle-glädje. finns det? eheh JA det vill jag lova.
 
okej. detta har hänt vid fler tillfällen då, men kommer bara på ett (dock ett gott) exempel på denna förödiska glädje. eller nej, verkligen inte glädje, men LEENDE/SKRATT vid fel tillfälle.  
 
okå. för några dagar sen var jag hemma och blabla och så pratar jag med min pappa. helt plötsligt kommer jag o min farsa in på ämnet barndomskompisar. vi börjar prata om en speciell kompis, och jag nämner att hennes pappa är död. vilket jag på något vis ändå trodde att min pappa var medveten om. dom var typ ganska bra vänner när vi var små, eftersom vi bodde på samma gård och dom sågs ofta, pratade i telefon angående typ "är det ok om alex sover hos er :p" eller "rubina får gärna äta här, är det ok för er" och blablabla. ni fattar. 
 
iallafall!, den här mannen är alltså inte vid liv längre. pappa hamnade typ i chocktillstånd då han inte visste detta, och säger "hur gick det till?" jag förklarar att han hade cancer och inte mådde speciellt bra psykiskt, och en dag hittade min kompis honom hängades med ett rep runt halsen i en garderob (det är iallafall versionen jag har hört, om det är annorlunda så rätta mig).. detta var inte hans första självmordsförsök, men det första som lyckades. min pappa blir helt förtvivlad och ba MEN HERREGUD DETTA ÄR DET VÄRSTA JAG HÖRT, ÄR DET SANT? och jag, till min största jävla tänkbara förvåning, börjar LE. HUR FAN ÄR DET ENS MÖJLIGT ATT LE I EN SÅDAN SITUATION? ingenting var roligt i det jag berättade, utan snarare så jävla hemskt och ledsamt det bara kan bli. men mina signaler i hjärnan (och detta har alltså hänt MÅNGA gånger förut i fel tillfälle) säger att jag ska le, vilket jag gör. så min farsa kan inte ta mig på allvar, men förstår ju att jag inte kan skämta om något sådant. jag börjar nästan skratta. trots att det gör ont i mig att berätta det. trots att det är något utav det värsta jag kan tänka mig kan hända någon eller några. jag förstår fan inte. 
 
till min fråga: är det bara jag som har sånna här fruktansvärda reaktioner? jag vet ju att skratt och gråt ligger nära till hands; man skrattar när man är glad, gråter när man är ledsen, och gråter även ibland när man är väldigt glad. men inte fan SKRATTAR man när man är ledsen?! speciellt inte i en sådan sjuk situation, i ett sådant samtalsämne? då är man väl fan inte frisk känner jag? cornelia, min enda läsare, säg vad du tycker om detta tack!!
 
farväl för nu!
 
 
florence + the machine - dog days are over

aaaalways, i wanna be with you -- and live in harmony, harmony OH YEAH

sommaren var fin den :pPP #cherry XD
(måste sluta skriva sånna smajlisar, ingen fattar min extrema ironi typ)
 
 
HEEEEEEJ
 
under två dagar har jag: arbetat. var? på condeco. ja, jag är anställd nu HOAHOAHOA, inte skrivit på kontrakt än dock, men känns ändå bra. wanna know something tragiskt? jag har ont i fötterna. har fan jobbat 8 timmar idag!! mitt första heldagspass någonsin på ett café, känner mig pr0. kom hem, ringde amanda, kom överens att hämta henne 5 minuter senare med bilen för att åka till maxi. det hände också. köpte mat, asbra mat!! serranoskinka, grillad kyckling, pålägg, SÅ JÄVLA BRA SKIT. 
 
har tänkt att varje dag (/varje gång jag skriver, blir ju inte varje dag alltid kanske) kan jag skriva en liten trajvlig lista på saker jag tycker om. fick inspiration från navid modiri. eftersom jag inte trivs så jävla bra just nu med allt (typ, i princip, där jag är) så kanske jag kan göra det om jag skriver saker jag gillar! 
 
lista på saker jag tycker om: 
 
- filmen "vi är bäst" - den är så jävla rolig och handlar om typ barn som är 13 år som är punkare och äger. SE DEN, jag och conne skrattade ashårt åt den. såg för övrigt den igår kl typ kvart i 7 på kvällen, sen efteråt hade vi inget o göra så vi gick o såg en till. HA
- cleo, min vackra och underbara katt som dricker ur mitt vattenglas HELA tiden och slickar på mina mackor innan jag sagt LÄGG ÄGG NU VA. fast det kan hon inte göra för hon är en katt
- att mitt hår känns långt. iallafall i jämfört när jag klippte det för typ 1-2 månader sen. då var det askort. det har bara växt typ 2 cm (har utväxt efter slingor så vet exakt hur långt det växt) men det känns som förr. SOM FÖRR <3<3<3<3<<<<<<33333333333333333 lol
- messmör (ärligt världens bästa pålägg på ljust bröd)
- ko ost (dvs skrattande kon ost) VILKET btw plötsligt folk också upptäckt är gott uppenbarligen. är fan på maxi ofta med amanda och VARENDA JÄVLA GÅNG är KO OSTEN SLUT. ärligt!!!!!!!!! köp in mer, folk har blivit vettiga
- sugarbabes med låten "about you now", eller alternativt timo räisänens version. båda äger, men hörde sugarbabes i bilen på radion så det kändes mer speciellt.
- att köra bil, EXAAAKT så man vill, med EXAAAKT den musiken man önskar. så jävla bra! kul! fint :p hahahahah älskar o köra runt ba. därför jag är på maxi typ hela tiden. fast nu är det ju då så att bilen är typ cp, eller snarare min mobil kanske. så kunde inte lyssna genom mobilen. därav radion........ men ändå!!!!! livet
- one tree hill. HHAHAHA jag får fan lägga av 
- mina ANTECKNINGAR PÅ MOBILEN GUD NÅDE IPHONESKAPAREN OM DOM FÖRSVINNER IGEN HELVETE
- när man skriver något som faktiskt låter helt okå bra. i diktväg alltså
- mitt täcke med bamse på
- felix mobilladdare för min är trasig
- pasta, trots att mamma säger att det är onyttigt. TYST MAMMA
- att tjäna pengar 
- snowboard!!!!!!!!!!!!!!! och speciellt att se fram emot att få åka på en resa där man tillämpar denna sport :pP hahah inte för att jag har någon resa planerad men ändå. käft
 
DET var min lista på saker jag gillar. soft
imorgon ska jag lyssna på post-rock. fina nights! nights! spelar på fängelset. ändå fett, där har fan jag sett chemical vocation. och nu ska samma scen gästas av postrock!!!!!!!!!! lol käft alex. aja
 
nu ska jag.. kolla på one tree hill. ja
GODNATT KÄRA LIV OCH MIN ENDA LÄSARE CORNELIA, TACK FÖR IDAG
 
erasure - always

du säger väl till om jag ska gå?


 
såhär känner jag mig just nu. uttryckslös. 
 
 
lars winnerbäck - järnvägsspår 

hon drar med sin hand över stubbet på kinden. hon tänker: "nu är han min"

visst är väl svenska fint? dessa två meningar låter så jävla bra ihop i den melodi som navid sjunger dom i. nu vet ni. skulle iochförsig prata om svenska. språket svenska.
 
jag älskar svenska. på något sätt är det mer på riktigt, mer mjukt, mer hårt, mer krångligt, mer lätt, mer vackert. jag älskar svenska, hur man kan böja på ord och hur verkligt allt låter. "du är det vackraste jag vet" känns så mycket verkligare och finare än "you're the most beautiful thing i know of" eller hur den engelska översättningen nu skulle låta. så långt kommer jag i språkkunskap, fler språk kan jag inte i den graden att jag kan säga en sådan mening. och google translate är meningslöst. 
 
något annat jag tänkte prata om var en sak jag har tänkt på. kanske mer känt.
efter en upplevelse jag hade när jag var i london så har jag fått en slags annorlunda syn på vissa saker. de känns mer meningslösa. medan vissa å andra sidan känns mer verkliga och mer meningsfulla än någonsin. känner aldrig du att världen är så jävla meningslös? varför ska man tänka innan man gör något? va? vem fan har rätt att bry sig om en och ens val? 
 
okej, jag kan nog inte förklara. det var inget.
 
det är nog mitt största problem. jag kan aldrig förklara. 
 
 
navid modiri och gudarna - början av filmen

munspel

vad är meningen med att känna 
när det inte är ömsesidigt
 
 
 
lars winnerbäck - min älskling har ett hjärta av snö

it's three a'clock in the morning, and i'm on the streets again

hej
 
alltså
 
ja
 
fan palla skriva med mellanrum
 
så.
 
jo. min fina vän cornelia sa till mig att jag skriver väldigt personligt i min blogg. inte för att jag skrivit mer än typ 7 inlägg på ett år, men ändå. och, det är det som är så skönt. för jag vet att ingen av mina nära och kära läser den, förutom cornelia då som ändå på något sätt lyckats lista ut mig. 
 
jag skrev en dikt. ja, jag skrev den innan jag accidently tömde min idiotmobil på allt innehåll och ingenting sparades. haha, nej, nu är det säkert - den är helt tom. inga anteckningar där inte. alltså, det är nog svårt att förstå hur ens anteckningar av allt kan kännas så jävla jobbigt att förlora. men jag hade verkligen allt där. allt mitt innehåll fast i ord. och nu är det borta. allt mitt innehåll sedan i augusti förra året. kan ni förstå hur lång tid det är? hur många ord som bildats sedan dess? hur mycket som försvunnit? 
 
jag skrev en dikt. för inte alls längesen. närmare bestämt samma kväll som jag åkte hem från henriksberg, tror jag. kanske insåg jag något då (haha varför förnekar jag det ens, lägg av) som jag sedan skrev ner. och jag brukar inte direkt falla för mina egna texter, men då gjorde jag det. men jag la den inte på minnet. och på några sekunder så var den borta. jag hann inte ens läsa den många gånger. fem kanske, högst. och den var kort. men ändå minns jag den inte. och det är den som gör ondast att förlora.
 
jag hoppas verkligen den kommer tillbaka till mig igen.
 
nu sitter jag här och velar fram och tillbaka. ska jag gå upp på taket och ta en meningslös äcklig cigg bara för att jag vet att jag har några stycken i min väska och det kanske kan lindra sorgen genom att få mig att känna mig illaluktande och typ ful istället? ska jag berätta vad det var jag kom på den där kvällen (vilket jag iochförsig redan visste, men kanske snarare accepterade tanken på) - eller ska jag gå hela mitt långa miserabla liv och på sätt och vis ångra att jag aldrig sa något? mitt bristande självförtroende, eller kanske självkänsla, gör ju såklart att jag tvivlar. varför skulle det någonsin vara besvarat? jag är eb och dum, mest för att jag gjorde ett så jävla dumt val dagen jag bestämde mig för att saker och ting "inte var rätt". också dum i ganska hög grad för att jag t.ex. inte pluggade så hårt jag kunde i gymnasiet och därmed inte har en chans att komma in på läkarlinjen. kanske ångrar jag också att jag inte läste natur.
 
gud, min pappa har alltid rätt i slutändan. den mannen..................
 
nu känner jag halv smärta/halv avdomning i benen av någon anledning. var och provjobbade idag på condeco och det var.. stressigt. sen gick jag hem och har kollat på one tree hill sedan dess. god woman, skaffa dig ett liv. haha, det kanske jag ska. får väl gå upp på mitt fina tak och förstöra det med slingrande cigarettrök. för att citera navid, typ. 
 
have it. 
 
 
thin lizzy - dancing in the moonlight. again.

my dad is going crazy, he says i'm livin in a trance

jag:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SUCK ON DAAAAAAT
 
 
thin lizzy - dancing in the moonlight

if you only once would let me, only just one time

HAHAHAHAHAHAH NU NÄR JAG VÄL SKREV OM CONDECO I FÖRRA INLÄGGET SÅ VAR VÄL DETTA FÖR IRONISKT,  jag tyckte det gick skit på intervjun, men det gick tydligen bra! dom ringde nu och ska in och provjobba imorgon, är fan skitglad. nu kan mina föräldrar vara tysta och inte säga mer! inte för att jobbet är säkrat, jag kanske suger imorgon, men provjobb är ändå bra. 
 
LOL
 
 
jimmy eat world - work

and i'm just trying to find a mountain i can climb

 
 
HA. 
detta är andra gången jag utnyttjar min briljanta idé att ha en låttext/låtnamn/whateva som rubrik. känns bra.
helvete vad långt mitt londoninlägg blev. ska inte ha detta så långt. vill bara säga såhär:
gillar du inte regn, grått, skit, bajs, tråkigheter, träd utan löv (blad alltså, inte love), skittråkig färg på alla hus, osv. ÅK INTE TILL GÖTEBORG. alla tjatar som fan om hur bra göteborg är, men seriöst. hur bra är det? jag får typ damp, rullar runt i sömnen och åmar mig. varför bor jag här? nästan tjugo år senare, tjugo år efter min födsel, så bor jag ta mig fan fortfarande i samma stad. okej, samma land hade väl varit onajs men ändå okej, men seriöst, fortfarande samma stad? jag orkar inte. jag saknar det jag inte kan få, och har det jag inte uppskattar. dags för mig att dra känns det som. 
 
var ju på intervju på condeco igår. sa jag det? vet inte, skitsamma. men det var jag i alla fall. typ 10 andra tjejer plus jag. alla var trevliga och skitduktiga. men jag vet inte. jag känner mig så jävla olik alla. fick sitta och täcka över min tatuering med en långärmad tröja och typ hoppas att jag inte skulle glömma av det och typ "dra upp ärmen". vilket jag gjorde iochförsig. var en egentligen ganska trevlig intervju, men jag var nervös som en idiot så sa inte ett enda vettigt ord. skulle presentera mig själv, och efter två ord kom jag på riktigt av mig och sa "eeh jag är nervös, och nu vet jag inte vad jag ska säga". jävligt bra. 
 
varför är man nervös? varför bor man i göteborg? haha, för det är svårt att ändra på det. på båda sakerna. tänk om världen vore enkel. 
 
snart ska jag till kanske vattentornet och fika, men mer troligt till stan och fika. vattentornet stänger för tidigt, och amanda kunde inte förens typ halv 8. ohwell. have it
 
 
ps, cleo är det enda som är bra. i hela världen typ. i alla fall den del av världen jag har sett
 
the strokes - machu picchu

london calling

hej min fina, numera regnbågsfärgade blogg! 
nu ska jag lägga upp vackra bilder från london, för det gjorde jag inte när jag skulle berätta min livshistoria i bilder i typ förrförrförrförra inlägget. 
 
detta var VÅRT london:
 
okej, för att berätta en bakgrundshistorie så ni förstår lite, så, såhär var det:
jag, cornelia och felicia bestämde oss för att åka till london helt plötsligt. typ två veckor senare hade vi bokat tur&tur-biljett med ryan air för 400 kr styck, och vi var glada som fan. sen bokade vi hostel som låg vid hyde park, och några dagar senare befann vi oss i london. bilderna nedan visar vår väg till hyde park hostel! 


okej, så detta är alltså min första gång i london. med andra ord är detta den första röda dubbeldäckaren jag någonsin sett. jävlar vad jag tog kort på typ alla dom den första timmen, hahah. 


 
ja, här var vi alltså på vandring mot vårt hostel "hyde park hostel". jag har aldrig bott på hostel förut och hade väl inga förhoppningar med tanke på att priset var 100 kr per natt, och vi valde att sova i sovsal på 20 pers. men det rummet...................... alltså, standarden var väl helt okej, men det var fuktskador i hela rummet, ens bäddset var heeeelt fuktigt och förstört pga detta, och en man som bodde i vårt rum snarkade så jag fick fan gå upp mitt i natten och slå i dörrarna för att han skulle hålla käften (vilket han ändå inte gjorde). det förkom även stölder av bagage osv, dock hände detta inte oss. och lita inte på det där med "frukost ingår" - jo, det gör den ju, men det är fan inte ätbart. jag förväntade mig någon vidrig äggröra eller något annat engelskt, men vi fick alltså det vitaste, tunnaste, mest icke energifyllda brödet man kan tänka sig, som vi fick rosta, med världens vidrigaste marmelad. that's it.
 
men: hostel hyde park var väl ändå ett hostel jag kan rekommendera om man är fattig och snål och inte förväntar sig något bättre!
 
however, ovan och nedan ser ni bilder på vackra hyde park. fint som fan. och mina vackra vänner såklart!
 
 
en rolig sak med hyde park är att det kryllar av ekorrar där. så vill du se en ekorre samtidigt som du ser typ.. gräs, så åk och glo! det roligaste med dessa ekorrar är att de inte är så skygga, så har du med dig någon slags mat så springer dom upp på ditt ben, äter ur din hand, och springer därifrån. hahah asgulliga. 
 
 
SEN!.. kom vi till HYDE PARK HOSTEL. och jag var så arg.. redan i första sekund jag såg honom började han fan snarka
 
 
bra skärpa på bilderna!!!!!!!XD:Pwpts
ne 
men det var ändå kul att ligga och förarga sig över honom. notera att han låg i sin säng varje timme och minut och sekund på dygnet, och alla dessa stunder snarkade han. alltså inget nådigt snark, utan så jävla högt så taket fan ramlade ner nästan. dör.. fick köpa öronproppar för 3,50 jävla pund!! 


 
men som sagt, det var ändå lite kul. så jävla typiskt liksom hahahah.
sen iaf, det första vi gjorde var att åka till primark. köpte på oss all möjlig skit, bland annat var sitt par uggs för 5 pund styck, haahhahaha så jävla kul. uggs suger.
 
här är conne med sin älskade jerry. HAHA skoja, men han var typ lite kär i henne. han bodde i vårt rum. 
 
sen åkte vi till camden! detta var nog dag 2 tror jag. och där fann vi både det ena och det andra, bland annat en indisk affär och hundra matstånd och allt ni kan tänka er. asfett!

 
något jag ångrar att jag inte köpte? JA, man blir så jävla snål när man är på sånna här resor. trots det kom jag hem utan ett enda pund kvar, så det var väl ändå ganka bra att jag snålade. men ändå! såg världens finaste par leggins som var typ röd/svart-spräckliga, och nu kommer jag aldrig se dom igen. dom kostade 9 pund och var därför i mina ögon inte värda just då.. hHhahah helt sjukt, primark gör en så jävla snål när man kommer in i andra affärer!!

 
drack ekologiskt kaffe där dom som sålde det var så JÄVLA SNYGGA SÅ DET FINNS INTE, åk dit och drick deras kaffe så ska ni se på fan
 
 
köpte två asballa ringar!! vet inte vad som hände men det blev två med ormar hahahah. snejks

 
sen, detta med englands kollektivtrafiksystem alltså.. JAG HATAR DET SÅ JÄVLA MYCKET.
förklaring: går man på en buss kostar det 2,50 pund för den resan. vi antog att det funkar som i göteborg, dvs att om man köpt en biljett så spelar det ingen roll om man byter senare eller ej, men vi hade självklart fel. biljetten är bunden till numret på bussen du sitter på, så om du byter buss för att t.ex. inte nr blabla inte går dit du vill utan ett byte krävs, så måste du köpa en ny biljett IGEN. så när vi åkte till camden köpte vi en biljett på nr blabla, och så kommer KONTROLLANTER på bussen. vi ba jaha. vi har ju biljett så käft, typ. så förklarade dom detta och vi fick en bot på 5 pund var. ingen katastrof, dom sa att det vanligtvis skulle kosta 70 pund var, men dom förstod att vi var turister.. men dom förklarade alltså, att man ska köpa ett jävla OYSTER CARD. detta kostar 5 pund i pant som man får tillbaka, och sedan får man ladda på önskat belopp. vi fick alltså göra detta medan vi blev kontrollerade. (notera att vi även hade plankat typ ett antal gånger hahah). så JÄVLA tråkigt. så den dagen förlorade vi väl typ minst 300 kr på bara att åka till själva camden. med andra ord: åker ni till london så se till att fixa ett jävla oyster card direkt, för annars kommer det ändå bara gå en jävla massa pengar!


 
 
megaballamånga bilder, men ja. det var iallafall camden, där var vi i två dagar.
 
förfest på rummet (inkluderar gråt eftersom gubben snarkade så jävligt):
 
 
sen:
 
bollar i londons tak/himmel, lek på lekplats, kyrka, murgröna, OSSSSVVVVVVVVOSV 
 


oså kom vi till.. DISNEYHUSET!!! världens roligaste hus! eller a, disneystore då, världens roligaste affär :pP


 
disneyhuset var fan hur grymt som helst, GÅ IN DIT. SEN, hamnade vi på victoria secret, (EN JÄVLA TUR ATT JAG STOD PÅ MIG). mina väninnor ville verkligen inte gå in dit o ja ba men HERREGUD KLART VI SKA oså drog jag typ med dom. det var askul. hahahahah såhär ser victoria secret ut (inom parantes, jag köpte en tröja och ett par nattlinnebyxor!!!!!!!!!!!!!!):
 
(kolla fille HAHAHAHAHAH)
 
 
pink är lätt min favvoavdelning på victoria secret, mamma har köpt massa skit därifrån till mig när hon varit i usa. så nu äntligen fick jag se det sjäääääääääääääälv
 
 
ÖVRIGA BILDER JAG EJ ORKAR FÖRKLARA:
 
 
MINST en toabild från varje resa krävs. puuuush hahahahahahahAHAHhsioghspeojgö
 
 
sen åkte vi hem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!1 ett
slutet gott, allting gott
 
 
the clash - london calling

ny, ungefärlig stilmall (för jag orkar fan inte ändra den mer, jävla skitredigerare)

HA, nu har jag en ny design. inte så jag vill ha den exakt men ändå något mer liknande. finally.
 
så, nu ska jag, efter detta inlägg, börja med en kul liten grej. rubriken på mina inlägg ska alltid vara en del av en låttext eller ett namn på en låt. och i slutet av inlägget ska jag skriva med kursiva bokstäver vad denna låtens namn är samt vem/vad/vilka som framfört den. 
 
 
JAG ÄGER, hejdå!

o HERREGUD

nu är det fan inte mycket som  stämmer va?
 
HAHAH asså prova redigera er stilmall, jag höll på att DÖ för att den var så jävla jobbig och störande, automatiskt typ markerar alla rader, jag får fan DAMP. DETTA MÅSTE FÅ ETT SLUT JAG HATAR LIVET

gråter

jag är fan seriös, jag gråter för att mina anteckningar är borta.
 
har iofs gråtit åt allt nu de sista typ två dagarna, utan förklaring, men ändå. FAN JÄVLA SKIT JAG ISLHGESWZPOIJYZSIOEGOIDXHJYITZOSEJG ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH KOM TILLBAKA

jag dör

okej, det här gör fan ont på riktigt. inte kärleksont eller typ hej jag är ovän med en kompis-ont, detta gör fan ONT. 
 
jag tror inte att någon kommer förstå detta, förutom möjligtvis cornelia. hon förstår nog. 
 
såhär är det: 
jag återställde min iphone pga mjukvarefel som dom sa i affären. jag laddade först över alla bilder o skit till datorn, men gissa vad jag glömde? 
 
MINA ANTECKNINGAR. 
 
jag gjorde en säkerhetskopia, men känns inte som att anteckningar och sånt kopieras riktigt i en sådan? helvete jag får fan tårar i ögonen, ALLT, alla mina tankar, fan ALLT SOM FANNS PÅ MIN INSIDA FANNS I DOM DÄR ANTECKNINGARNA. 
 
om jag inte får tillbaks dom vet jag inte vad jag gör. 
 
fan

bilder af mitt liv:

 
kom på massa nya punkter nu!! här är iallafall min lilla gadd. fin men ful. 
nya punkter:
 
- har färgat håret typ ljusare. inte mycket men.. jo, ganska mycket. klippte mig också vilket blev asfult men det växte typ ut igen på en månad. bra skit. färgade även underhåret mörkt som förra hösten!!
- har TAPPAT BORT MIN PIERCING, asså den runda på överörat på bilden, när jag jobbade på café var jag tvungen o ta ut den och den har alltid varit helt störd typ så när jag tog ut den så tappade jag själva smycket, så skulle jag sätta i ett nytt typ likadant, men så GICK DET INTE. växte alltså igen på typ 3 dagar. sen satte jag i en skittunn guldring typ men den var inte så fin, men hade målet att få i en stor igen. sen tappade jag den o sen har jag inte orkat kämpa mer så.. NU ÄR JAG UTAN. livet är fan hårt. funderar på en ny på andra örat istället. 
 
 
 
här är agnes i bryssel. fin............................. ahahahha ja fin
 
 
 
här är jag och rani, också i bryssel!  saknar honom, jävla galning 
vi snodde typ hundra ascoola glas från en bar, jag snodde typ ett asballt med massa rosa elefanter på. hahaha bästa stölden, glas äger
 
 
 
detta var min brors konfirmation. han m.fl skulle dela ut rosor. GISSSA VEM SOM FICK DEN!?!?!?!?!!!!!!!!! HAHAHA. hans ansikte är för övrigt oslagbart 
 
 
 
sen kom balen. och gissa hur ARG jag var den dagen, så jävla arg!! inte konstigt när man ska på bal med sånna här snyggisar. jävla människor, jag såg ut som en bajskorv och hade lockigt hår och det regnade och jag hade ont som fan i fötterna så.. gissa hur jag löste problemet? hahah blev skitfull. fick därför en ful askul kväll.
 
 
 
och fan vilken liten och snygg bild detta var då, haha ne men det skiter jag i. 
 
 
sedan kom fan den bästa dagen i mitt liv: STUDENTEN. ärligt, fan vad alla hade hypat denna dag och jag trodde fan jag skulle dö när den väl kom. när vi stod där i aulan o kärringen ba S3GH, GÅ MOT ENTRÉN, då trodde jag att jag skulle dö. hattar slängda i taket, glada och exalterade som fan, trodde fan jag skulle snubbla när jag sprang ut på den där vackra, blomsterprydda scenen. men icke. jag och anna sprang först, men så sa tanten att vi skulle lugna ner oss, så vi kom tvåa. hahahahah helvete. men ändå. så jävla grym dag och så jävla grymma känslor. shit
 
 
 
SEN inhandlade jag en picatchudräkt. BÄSTA JAG KÖPT ÄRLIGT. köpt på kawaii shop, dagens outfit :PpP nej men denna hade jag fan velat veta vilken affär den inhandlades i så jag var tvungen att ange den. så nu vet ni.
 
 
 
vad träffade vi i turkiet? JO, EN SVART HARE. SÅ JÄVLA SÖT SÅ JAG DÖR FAN KOLLA PÅ DEN 
 
 
och en söt pojke med rosor som pussade alla han såg. pimp
 
 
och sen träffade vi VÄRLDENS SÖTASTE MINISKÖLDPADDA ASSÅ SERIÖST? det kan vara det sötaste djuret jag sett i hela mitt liv
 
 
 
en SJÖGURKA! ja. det är sant. ni fattar inte hur många djur jag sett i år. nästa är på en hund. och sen en sjöstjärna. och en asful fisk som vi fångade i en flaska.
 
 
SÅ. nu får det vara slut på djur. detta var iaf mallorca!
 
 
 
sen kom vi till island!
 
 
där har ni mitt island i bilder. så jävla sjukt vacker resa. åh.
 
orkar inte ens lägga upp bilder från london. räcker med en sånhär:
 
 
 
DÄR HADE NI MITT ÅR I BIDER!
 
pis 

hahahah lol

JA, nu var jag tillbaka igen.
 
kände bara att jag ville blogga igen nu. inte för att få läsare eller något (blev dock jävligt förvånad när jag såg att det har varit typ 20 pers inne på min blogg denna veckan, helt otroligt med tanke på min höga närvaro hehehe :PPppXDOJGSOJGEO) men för att jag har lust.
 
HA.
 
satt i min dusch (ja, jag sitter ner när jag duschar) och blev bara jävligt sugen på att skriva här igen. just för att jag vet att ingen läser och det är det som är så jävla gött. åtminstone ingen jag känner, kanske tjugo stycken främlingar, men gött är det. jag älskar att blogga ju. fast. ordet blogga låter så jävla störande. typ som att jag ska skriva "hej, här är min outfit of the day :P". hatar för övrigt :P-gubbar, dom borde fan förbjudas.
 
MEEEEEN iallafall. 
för att göra en liten update om mitt liv så ska jag skriva en lista på vad jag gjort på sistone!
här är min livsuppdatering:
 
- blivit singel. alltså ingenting positivt eftersom jag fortfarande saknar mannen jag var tillsammans med. DETTA HÄNDE I APRIL KAN NI FATTA ATT JAG FORTFARANDE SKRIVER SÅNT HÄR. aja så är iallafall fallet. inte direkt som att han skulle läsa detta. skönt.
- äter just nu en clementin. eller nej, där ljög jag, för jag har inte skalat den än. men snart
- har ju tagit studenten!!!!! också för typ hundra år sen. nej 1,2,3,4,5.. typ ungefär 5 månader sedan. ändå sjukt. nästan ett halvår av frisk luft. eller a, ganska deprimerande luft men ändå. saknar verkligen inte skolan men saknar kanske att ha någonting man vet att man till 100% verkligen ska göra. 
- EN TILL KOMMENTAR PÅ MIN FÖRSTA PUNKT: skrev jag verkligen det där som första punkt? ärligt måste börja leva singellivet eller nåt
- jaaag har............. varit utomlands! typ hundra gånger! en gång i bryssel, belgien, med skolan. det var fan kul. en gång i turkiet med mina väninnor amanda och malin. en gång på mallorca med mina kära päron. eller a, ett päron och hennes nya familia. en gång på island med min pappa och lillebror. en gång i london med mina två andra kära väninnor cornelia och felicia. HAHA. fan vad många länder jag har varit i. FEM. detta har alltså också hänt sedan typ.. maj
- jag haaaaaaaaaaaaaar... FÅTT ETT JOBB. och sedan sagt upp mig. jobbade på café kosmos, helt horribelt jävla ställe. eller alltså, jag gillade min chef, mina jobbarkamrater och så vidare. men det var en snubbe där (familjeföretag så han var en av bröderna då) och han betedde sig så jävla illa. så jääääävla illa. kan inte ens uttrycka det i ord. så jag sa upp mig, mest för att jag planerat att flytta till oslo med amanda men även för att han var dum i huvet. så skulle jag sluta den 1 november, men en vacker dag, sisådär den 25 oktober eller nåt så var han så jävla elak mot mig och alla så jag sa att HEJDÅ JAG KOMMER ALDRIG MER TILLBAKA. så gjorde jag inte det. skönt som fan.
- jag har fått en arbetsintervju, IDAG fick jag mailet, hos condeco. gruppintervju stod det, kommer ju shitta my pants av nervositet. palla att jag ska sitta där och prestera röven av mig när andra sitter och lyssnar. kommer ju gå som smort :PpP
- jag har inte växt något mer. kanske på bredden men inte fan på längden iallafall. hahah inte för att jag förväntade mig det, men ändå. jävla människor, har typ träffat hundra pers som ifrågasatt min ålder. HÅLL KÄFTEN JAG ÄR NITTON NI BEHÖVER INTE SE MITT LEGG, INTE OM NI INTE ÄR VAKTER 
 
sen har det typ inte hänt mer. ändå ganska mycket måste jag säga, under loppet av typ ett halvår.
HAHA 
- sista punkten: har tatuerat mig igen också. en ful liten jävel blev det. hemmagjord, bakom örat. ett tvillingtecken. troligen den enda tatueringen jag kommer ångra och även den enda jag förr eller senare kommer tatuera över. men men sådant händer. snart kommer nästa big mama tatuering på arm eller ben!
 
så. nu orkar jag inte skriva mer. icke om sådant här. nästa inlägg blir en sammanfattning av mitt liv i bilder. inte hela livet då men denna period som står ovan. hahah.
 
hejdå!!!!!!!!!!!1!ett

guess i'm back

 

RSS 2.0