SOMMAREN ÄR KORT.

 
ja, min själ, det stämmer. sommaren är kort. det mesta regnar bort också för den delen. jävligt segt. och vintern är obehagligt lång. just nu inväntar jag bara den där ljusa perioden av livet (ja, den är ju kort som bara den så får kalla den period) och typ.. väntar på att det mörka ska försvinna. vill klippa mig. vill slinga mitt hår igen. vill bara bli brun. vill ha det varmt och gött. 
 
ska dock till frankrike och åka lite alpsnowboard om en vecka eller så, men ändå. jävligt chill och soft och trevligt och något jag icke tackar nej till (har fan förlorat MER än min lilla förmögenhet jag hade = är numera skyldig mamma fan hela världen). men när den resan är slut vill jag se SOL. sol, sol sol. seriöst, kollade väderprognosen för göteborg, och jag kan meddela att den såg fan fruktansvärd ut. VAR ÄR SOLEN HERREGUD HUR SVÅRT KAN DET VARA ATT LYSA LITE? kill me. 
 
nu ska jag läsa om europakunskap. kul. m. he. ehoigszigjlhzrd
hejrå

systembolaget hejdå

heeeeeeej
sitter och skriver en jävla debattgrej om att jag är emot systembolaget. kände innan debatten att mitt intresse inte var genuint precis, men nu känner jag bara att, åmen jävlar, det är ju ändå jävligt efterblivet att ha monopol påre. hahahahahahah, ska hålla debatten imorgon inför helklass. kommer se så fult ut. jag kommer sitta där och prata om svarta marknaden och ba LALA jag vill att det ska bli billigt xDDDDDDDDDDDDD. jag hatar att argumentera. har så kassa argument. kommer vara all over the classrum. ohwell! 
 
jag är fan döende trött. så trött är jag. döende. mm 
det är illa. nu ska jag kissa och borsta tänderna. helvete på onsdag är det prov. varför är trean jobbig? 
 
puss
 
 
 

i'm blue dabadee på riktigt

när kontrollen försvinner ur ens händer och det inte finns något kvar att göra
det är då jag letar efter något att fullständigt förstöra


hahah helvete. jag är ju bara så äckligt deprimerande.
 
 
 
här är min drömfångare och den är fin

seth & summer, hallå

 
först tänkte jag ungefär: NEJ. nej. NEEEJ, neeeeeeej. summer är dryg. och jobbig.
men nu tänker jag: NEEEEEEEEEEEEEJ GÖR INTE SLUT. 
 
jag är på säsong 3 av OC och det är ju så jävla vackert. röv alltså. vill ej sluta kolla. och titta på seth, han är världens bästa man. älskar death cab och allt det där, modest mouse. jag är glad. (han gillar det i verkligheten också, hi hi)
 
PUSS PÅ DOM 

JÄVLAR VILKA BERG OCH JA JÄVLAR

 
JÄVLAR, det är ju inte nådigt vilken skidåkning jag varit med om. herrejävlar! rekommenderar bad gastein starkt, speciellt angertal och sport gastein (tar sig mellan via transportbussar.) sjuka backar! PUSS
nu snart blir det val d'isere. jävlar, mitt liv äger

RSS 2.0