17 år i staden där jag växte upp och så, märker du hur fort det går?

vem är jag ens?
en jävla apa som går och förstör andras liv inklusive sitt eget, utan någon som helst jävla anledning? nej, nu orkar jag faktiskt inte vara så här jävla dum i huvet och elak och fittig. vad i helvete sysslar jag med liksom? jag säger sanningen hela tiden, men det funkar ju fan inte. allt bara går käpprakt åt helvete.
och för att strö salt i såren på mig själv kollade jag precis om det kommit upp något nytt avsnitt av gossipgirl eller grey's anatomy. hade det gjort det? svar: nej.
fml

ps. är jag 17 år? beter mig fan som en ettåring, ser ut som en också. ASSAPJWTSEHIRJSG+20RLKGZÖFD JAG ORKAR INTE


jag älskar dignu ser det ut som att jag älskar mig själv, för det är en bild på mig själv. gött. men det gör jag inte, eller vem fan älskar sig själv? man kan ju tycka om sig själv, men a. inte poängen med detta inlägget dock, det balla ur lite. fan.

börjar om:
alltså. jag vet att jag gjorde fel. jag vet verkligen det, att jag gick fel väg, valde fel. att jag inte lyssnade på mitt hjärta, trots att det är det man borde göra. för ingenting fungerar, nej, det gör verkligen inte det. för ens huvud kan verkligen inte bestämma. då skapas ångest, och det är vad jag har haft skitlänge nu.
jag har försökt få dig att prata med mig, men vad fan ger det? ingenting, inte ett skit, för du svarar inte. inte någonsin. jag står här ensam kvar ändå, och jag vet att jag förtjänar det. men samtidigt är fan livet till för att förlåta också, annars kommer det ju aldrig hända någonting.. utan förlåtelse kommer hela världen vara sura på varandra. och en gång är ingen gång, eller? alltså herregud.. förlåt förlåt förlåt! ÅH. jag klarar fan inte dethär.. jag måste få ett "okej, det är okej" från dig. du säger att du älskar mig, men gör du det? den enda som vet det är väl gud.. jag vet inte vad jag ska göra?
förlåter du mig inte nu kommer jag gå sönder. mer.  just sayin'.


du måste va blind, för du kan inte se, när löven faller ner, hur ful jag ärhelvete, sitter här och nördar mig trots att jag vet att det är nationella prov i matte A imorgon kl 8.20. kommer somna under provet och troligen dö. FAN vad jag inte pallar! seriöst. :( men gött äre iaf, för efter denna veckan har jag inget mer i skolan! HIHI awesåme.

denna veckan:
måndag - spanskaprov, fast litet. men ändå, prov liksom, dö
tisdag - mattenationella del 2, förjävla svårt. + svenskaförhör på antiken
onsdag - avslutande grammatikprov i engelska A, dvs jävligt drygt och viktigt
torsdag - dramauppvisning av pjäs. ska spelas upp en och en eller två och två.. valde att göra med anna, tänker fan inte stå där och skämma ut mig helt ensam :(
fredag - prov i naturkunskap B, ett avslutande prov om genetik, genteknik och evolution. det finishar hela kursen & efter det kommer jag aldrig mer ha naturkunskap i hela mitt liv. känns så jävla bajsigt att just detta, svåra jävla prov kommer avgöra mitt slutbetyg i natur.. orka.

det var min härliga vecka, HEHEHEHE
som ni kanske ser är det mycket att göra när man går i samhällslinjen också. natur är överskattat, folk säger att det är asmycket plugg. gåru på hvitfeldtska äre mycket plugg på samhäll också!
dock har vi bara en dag i skolan nästa vecka, såatteeh.. livet, så jävla ostabilt ♥

ps, yes det är mitt öga!
nu ska jag sova, gonatt :(


varning för klämrisk i en jävla hissHAHAHAAAAAAAAAHAHAHAAHAHHAAH I DON'T ORKAR

salty dogåh min fucking GUUUD, SÅG PRECIS I TIDNINGEN ATT FLOGGING FUCKING MOLLY KOMMER TILL LISEBERG I SOMMAR! OCH MARKOOLIO! HAHAH MITT LIV ÄGER
flogging molly är för övrigt ett irländskt band som är lite bäst. åååh puss, puss, moah, moah! ♥


hot goatsnämen! vilka heta getar som sitter där :O galet, galet
ps, hard rock café-tröjan va fin


jag trivs, men vågar ändå inte finna modet


gammal bild som får en att minnas

alltså, varför är jag så konstig? varför är livet så jävla skruvat och abstrakt och knäppt?
om man känner sig så jävla nöjd, så jävla bra, som en pusselbit som passar perfekt, varför finner man då hinder som får en att tveka? att ångra, att vara rädd? varför bygger jag upp staket för mig själv, höga nog att inte kunna hoppas över? varför kan jag inte bara gå vidare och försöka inse att det jag har är bra, och värt att litas på?

once scarred? always scarred.


älskling, det är livet som leker

create avatar


väldigt snygg chick med mindre plattat hår än vanligt. u know u like it.. ELLER???????????
skubba
snart kommer erik hit!

impulsiv fredagtjeeenis!
detta var något utav de konstigaste kvällarna jag varit med om! okej tvek men ändå lite skoomt. okej, det började helt fult med att jag inte var i skolan för vi deltog i någon EU-tävling där man kunde vinna en resa till bryssel, varav vi kom typ sist. sen åt jag, agnes och anna på jensens böfhaus eller vafan det heter, och det var gött som saatan. sen snodde vi 4 heliumballonger därifrån, så jävla kul. jag vet dock inte om det är illegalt eller inte, kände mig iaf jävligt biffkrim. hur som helst så satte vi oss i typ nordstan och sjöng vackert. sen åkte vi hem och käkade, igen, och sen blev klockan mickeet! så skulle jag åka till anna i fiskebäck, och det tog typ 1 timme. var väl hos henne vid 10 tror jag, och så sa hon att jag inte kunde sova där för hennes brorsa skulle göra det med sina kompisar eller nåt.. så jag var tvungen o åka hem sen. så tog det 40 min in till stan, och så stod jag där när klockan var typ 1 - halv 2 och ba JAHAAA. oså var det nåt cp med 10an för den gick inte, så ja ba yeah. så ringde simon collao och mathias heinö och fråga om jag ville komma hem till dom. o ja ba jaaa. så gjorde jag det, helt dampigt lycklig över att komma till någons hem! så sov jag där, somnade dock sent som satan, typ 6, och knödde i simons bäddsoffa med matte. sen vakna vi vid 11 och så dega vi i typ 2 timmar o sen åkte jag hem. o nu har jag varit hemma en stund och ska snart till erik och se på eurovision song contest! haha jävla fultävling.. är saade ens bra? aja, orka
pusshej!


nuttealltså, nuttigt


hvitfeldtska vinner slaget om innerstan 2011!

SOM NI SER SÅ GICK GULDET TILL HVITFELDTSKA FÖR ANDRA GÅNGEN! det vill säga så REGERAR VI. fässberg, FÄSSTEN ÄR ÖVER! ;)))))))))))))
segern avslutades med ett dopp i det blå, det vill säga i bältesspännarparken mitt på avenyn! HAH, hela hvitfeldtska slängde sig i vattnet med kläder på! GOA TIDER MINA VÄNNER, GOA TIDER!

ps, jag har ALDRIG skrikit så mkt i hela mitt liv, har typ ingen röst nu. UNDERBART, GÖTT, TOPPEN, VÄRDASTE MATCHEN OCH 80 KRONORNA JAG SPENDERAT NÅGONSIN TYP ♥


that bloody mary's lacking her tabasco


cornelias strumpor e vackra


fötter är bra att ha. praktiskt, speciellt när man vill gå någonstans


HAHA FYFAN VA JAG E STÖRD
woah kan verkligen inte sova.
ni antecknar/carear ashårt


an evening with c for cornelia
hah, fett najs fotostudio @ mitt rum med conne! waow, vi måste ses oftare.. promise?
pusss


strange to be happy
vanlig dag, du anar inte hur ont jag har
jag ligger raklång på ett golv, ser varje steg du tar
jag har ett rakblad i min hand, se varje snitt jag skar
och jag blöder varje droppe för dig
och du är den som avgör allt, ja, vilken ton jag tar
och du sprang åt motsatt håll, så fort som benen bar
du är perfekt, varje gen du fått från mor och far
och jag blöder varje droppe för dig


har hört att föda är bra

create avatar

nämen fuck va gott med äpple! det är ju trevligt med sånt.
nu kommer cornelia!


but i think you're in controlhar man en ticket till slaget om innerstan dåååååååååååååååå
/coolish

RSS 2.0