the last part!




YAY!
nu har jag läst ut breaking dawn, lalalallalalala
waaaaah

oki:

bella lär sig att kontrollera sin sköld. hon kan wrappa den runt alla hon vill, men bara när hon känner typ ilska.
när volturi kommer, blir bella skitsur. hon får ännu mer makt, och hennes sköld blir ännu starkare. hon låter dock edward komma ut från den, så aro ska kunna se hans tankar o sånt. sen stänger hon in honom igen. skölden är liksom genomskinlig, så ingen vet att dom är innanför den. inte ens volturi.
när aro får se vad edward tänker, så inser han sanningen. han förstår att irina har skvallrat för ingenting, o att de kommit till the cullens i onödan. cauis blir skitsur på irina och dödar henne. sen kommer alice och jasper tillbaka. bella blir så glad att skölden nästan försvinner, men så får hon tillbaks den sen. de har med sig några, bland annat en  pperson som heter ngt på h, typ heikus eller ngt? aja, men iallafall så är den här personen en halvmänniska-halvvampyr precis som renesmee är. (volturi är hos cullens för att de vill döda renesmee för att de tror att hon är ett hot mot framtiden eller nåt). den här halvvampyrhalvmänniskan berättar att han är fullvuxen och att han levt hela sitt liv från spädbarn till den åldern han är i nu, utan att döda. det är lugnt liksom. och aro förstår. han förstår, och bestämmer sig för att dra och låta renesmee vara. han har ingen anledning att döda när det inte finns något hot liksom. så volturi drar hem till italien, och cullens vinner.
bella är en av anledningarna till att de vann, förklarar edward sen. aro blev rädd för att de aldrig stött på motstånd förut, ingen har någonsin stått emot förut. bella stod emot med sin sköld, och det fanns en stor chans att cullens hade kunnat vinna med hjälp av henne. aro har aldrig behövt tänka så förut, han har aldrig haft en anledning för alla han har gått på har alltid varit försvarslösa.
bella får lite credit, o till slut åker alla vittnen hem och kvar blir edward och bella och renesmee och resten av familjen cullen. bella är lycklig. hon har en hel evighet kvar att spendera med edward och renesmee.
i smyg har hon övat på något som inte edward vet.
han ska kyssa henne, men hon drar sig ifrån honom. det har hon aldrig gjort förut. hon ber honom att vara stilla, och hon trycker sina läppar mot hans, utan att kyssas liksom. hon drar sin sköld ifrån sig, och omsluter den om honom istället. hon slänger över alla sina tankar och minnen hon någonsin haft, och låter edward se dem. han har ju aldrig sett något hon tänkt förut, för hon har haft sin sköld. han drar sig ifrån henne och ba wtf? o hon förklarar att hon övat. han ba oki, gör det igen! så gör hon det igen, men han råkar avbryta henne genom att kyssa henne istället. hon säger 'det gör inget, jag har ändå en evighet på mig att visa allt för dig'.

ÅÅH

boken är SLUT. jag är slut.
hela serien är slut! waah
när kommer dendär twilight 1, fast i edwards perspektiv?
ge miiiiiiig
nu ska jag börja läsa typ ' the last summer (of you and me)'. wonder if it's good?
gosh.
vilken omställning det kmr bli.
inga fler vampyrer! inga fler edwards! inga fler bellas!
whaat
jaja
det blir bra.
jag är klar.
puss på det!

700 sidor.
yeah.

:D

socker |
#1 - - Wararat:

Hahhaah visst är den!! :D

Upp