next paaaaaaaaaaaart




umm, jag vet inte om det här var efterlängtat eller något, men för mig var det det! :D jag har längtat att få skriva av mig lite utifrån vad jag har läst.

jag tänker fortsätta berätta vad som har hänt i boken breaking dawn nu, jag har typ 100 sidor kvar av boken, men fick värsta dampet och kände att jag var jävligt tvungen att skriva av mig.
oki, som vanligt, ni som inte vill veta vad som händer, läs inte. OKEJ? :D

jag orkar inte känna mig helt skuldkänslig för att jag har avslöjat typ en hel bok?..

haha okej. let's start then!

jag börjar där jag förra gången slutade:
jacobs perspektiv
vampyrbäbisen kanske inte vill ha mat - den vill ha blod. så dom matar bella med blod, människoblod! och bella luktar först på det, och medger att hon tycker att det luktar gott. så smakar hon på det & hon tycker det smakar gott &så. hon dricker typ två glas & mår med en gång bättre.

rosalie frågar bella om hon vill ha mer blod. jacob avbryter och säger att hon inte behöver dricka mer än hon behöver, men bella insisterar, hon VILL ha mer. jacob såg hur bella fick tillbaka den rosiga färgen på sina kinder, och han hörde hur hon fick det lättare och lättare att andas för varje gång hon drack lite blod. jacob var äcklad av att bella drack människoblod, men så länge det hjälpte henne så var han okej med det liksom. bella får tillbaka sin styrka. "barnet" eller "fostret" edward föredrar att kalla det, får i sig näring och växer, och då fostret blir nöjt så kan bella äta mat som fostret inte rör. hon får också i sig näring och mår bra.
jacob blir närmre och närmre med familjen cullen, speciellt med carlisle. han tänkte först döda edward, men han ångrade sig. de gjorde istället ett vad; om bella dör av barnet så får jacob döda edward.
jacob ska precis gå & lägga sig (i vargform) då han hör seth ropa på honom genom sina tankar. han säger att han ser 3 pers som är på väg mot honom. jacob o leah springer dit. jared i människoform, & paul, quil o collin i vargform. jared förklarar att jacob har förstört hela packet, hela familjen. jacob säger att han bryr sig, men att han inte kan svika cullens. då drar dom andra varulvarna o jacob & company drar till bella. jacob hittar alice och dom typ snackar lite. jacob får reda på att alice inte kan vara med bella, för hon får huvudvärk typ. hon försöker se bella o barnets framtid, men bella typ hindrar henne genom att skydda barnet. hon säger att det är skönt att vara i närheten av vargar, för då ser hon ingenting & kan chilla. jacob lägger sig o somnar nära henne.
efter det är esme värsta mån om jacob, seth och leah. hon ger dem mat och kläder, fast leah vill inte ha. seth tar för sig, och sitter och käkar inne i huset o allting. mer och mer tid går, och bella bryter fler revben då barnet växer. barnet är farligt säger alla, det är ju hälften människa, hälften vampyr, och är mkt starkare än bella. det växer för snabbt, mkt snabbare än vanliga barn gör.
bella är asbra kompis med rosalie, då rosalie själv vill ha barn. bella är den enda som vill att sitt barn ska överleva - edward o alla är emot det. de vet att ingen människa någonsin överlevt då de varit gravida med ett sånthär foster. men rosalie vill att barnet ska överleva, så bella tyr sig till henne. rosalie vakar över henne dag och natt, och låter ingen komma nära. emmett som är hennes lovah skyddar rosalie. ingen kan gå emot dem. bella är övertygad om att hon kmr överleva detta, om edward biter henne så hon blir vampyr och någon tar ut fostret. ingen tror på hennes teori. men till slut förstår edward typ att det är ett riktigt barn, genom att han hör vad barnet tänker. han hör att barnet älskar bella, och att hon inte vill göra henne illa, så hon försöker ligga så stilla som möjligt inne i magen. edward blir helt glad och håller om bella och magen. bella berättar att hon tror det är en kille, o att han ska heta JE, jacob edward. edward frågar vad hon planerat för namn om det blir en tjej. hon säger 'renesmee', som är en blandning av bellas mammas namn reneé och edwards mammas namn esme. jacob ser detta och får typ panik, för han är ju också kär i bella. dom ser ut som perfekta familjen, och han dör typ. så han tar sig därifrån och försöker hitta någon människa han kan imprinta med. (imprinta = bli kär i, typ forever. händer ba med varulvar). han träffar massa tjejer, men blir inte kär i någon. han ser dem knappt. så han går tillbaks till cullens hus & så. det är lite kämpigt att se dem, men han snackar me edward o dom blir m4t3s igen. sen så händer lite shit. och sen blir bella törstig. hon dricker, men råkar typ välta ut glaset på deras soffa. av reflex böjer hon sig fram för att plocka upp glaset, och något crackar i hennes mage. hon går sönder! aaah. bella skriker av smärta, typ skithögt verkligen. innan har hon lyckats hålla smärtan inombords men nu skriker hon verkligen av fulla muggar! hon spyr en hel fontän av bloooooood.
alla får damp, alla är ju vampyrer & helt blodtörstiga. människoblod liksom. så alla får gå ut ur rummet utom edward och jacob. bella får tillbaks sitt medvetande och skriker FÅ UT HONOM UR MIG! och edward trycker i henne morfin istället. edward tar en skalpell och skär upp bella. hon är redan typ asblodig men blir mer blodig nu, ehe. kejsarsnitt på gång! innan edward får ut barnet, så hör han det högsta cracket han någonsin hört. bellas ryggrad knäcks. jacob gör munmotmun-metoden medan edward drar ut ungen ur henne. jacob är den som håller henne vid liv, han vrålar att hon ska överleva för honom och edward och barnet. när edward fått ut barnet viskar han 'renesmee'. det är en giiiiirl. bella ser barnet och vill hålla i henne. hon får se henne, och det är det sista hon ser innan hon stänger ögonen. edward får damp och biter henne rakt i hjärtat och överallt på hela hennes kropp, typ. så giftet ska sprida sig snabbt. jacob ser renesmee, o en helt ny känsla känner han. han imprintar med henne! omg. sen tror jacob att bella är död, o han springer ut ur rummet, med renesmee o allting.
sen får han reda på att bella is aliiiive och så! asbra ju. hon har dock inget hjärta, för det har inte vampyrer, men.. jao.

bellas perspektiv
bella brinner inifrån. men hon vågar inte säga någonting. hon kommer ihåg renesmee, och hon får kraften att inte skrika därifrån. hon tänker att allt kmr bli bra snart, snart kommer hon få se edward & renesmee. snart är hon vampyr. men hela hennes kropp brinner inifrån, det gör svinont. obeskrivligt. men hon håller käften för hon vill inte göra edward ledsen o orolig, o hon vill inte att carlisle ska veta att hon har ont.
hon hör edward och carlisle prata om henne, men hon vågar inte öppna ögonen. hon vill inte riskera att börja skrika. men till slut slutar det brinna, det blir bra igen. hon öppnar ögonen, o allt känns annorlunda. allt är skarpare. hennes syn har blivit asgrym, o hon ser alla små detaljer. hon sätter sig upp snabbt o ser edward, hon har aldrig sett honom vackrare än vad han är nu. det är som om hon har nya ögon. alice visar hur hon ser ut i en spegel, o först blir hon rädd. hon ser verkligen annorlunda ut. men sååå vacker. grymt.
jacob o renesmee är i ett annat rum typ. och alla tror att hon ska flippa och ba vilja döda allt o alla, för hon är en nyfödd vampyr. men hon gör inte det. hon kan kontrollera sig själv, tvärtemot vad alla andra newborns kan. hon är ultimaat. när hon går o jagar för första gången märker alla att hon kan hålla sig undan typ, att hon kan kontrollera sin törst. hon hittar ett människospår, men springer därifrån för hon inte vill äta människa. hon är awesome!
när hon kmr tillbaka till huset - hon har hoppat aslångt o gjort massa flashiga grejer - så får hon träffa renesmee o jacob. hon tror att renesmee inte ska gilla henne, men det gör hon. renesmee rör vid hennes kind & bella ser att renesmee har en gåva. hon kan visa saker hon kommer ihåg genom att pilla på andras kinder. weird men coolt. sen får hon reda på att jacob imprintat med renesmee. hon blir skitarg och så. men sen accepterar hon det. det är ju lite pedofiligt, men jacob tänker vänta o så. o renesmee växer fort som satan & det är bra för honom. hon är typ 4 dagar o ser ut som en ettåring eller ngt. asnice.
sen lär sig renesmee att prata o läsa fort. hon är i kroppen en ettåring, men är inte äldre än några månader. när bella fyller år får hon o edward ett hus av cullens. asfint. dom har sex o bella är helt passionig. hon vill aldrig nånsin gör annat än knulla med honom. askul ='D
sen blire lite skit med volturi. det är asdrygt för ngn som heter irina kmr o ser när edward, bella o jacob jagar. hon tror att renesmee är helmänniska, och springer o tjallar för volturi. dom blir rosenrasande, o alice pridictar att dom kmr anfalla cullens om en månad. alice o jasper försvinner, men lämnar en lapp till bella. det står en adress till ngn gubbe. hon berättar inte för edward. sen åker carlisle iväg i hela världen o berättar för vampyrer att de ska åka hem till cullens hus och vara vittnen för att renesmee är snäll och så. alla går med på det, trots att det blir lite komplikationer. renesmee visar alla vad hon sett, o alla blir övertygade. bella får reda på att renesmee har gåvan att hon kan övertyga folk om vad som är rätt, om hon bara får visa dem vad hon sett. edward o bella som förut trott att de kmr dö, för att volturi kmr döda alla, får plötsligt lite hopp. när bella ska hälsa på charlie åker hon i samma veva till den där adressen hon skulle besöka. hon träffar en gubbe, där hon beställer två fake pass o lite grejer. de är till jacob o renesmee. hon tror att hon kan skydda renesmee o jacob, men att hon själv o edward kmr dö. så då får jacob o renesmee sticka iväg o rädda sig, om det skulle hända.
sen får bella reda på att hon har en sköld. det har hon alltid vetat, men hon utvecklar sin sköld. hon kan skydda andra med den, genom att typ använda några jävla krafter eller ngt. hon övar varje dag o blir bättre o bättre på det. hon tror att hon kan skydda edward o alla om hon klarar av att skydda alla med sin sköld. de som är innanför skölden är nämnligen immuna mot volturis krafter, typ. blabla.
o sen har jag inte kommit längre.
jävlar vad jag skrev mkt den här gången.
det var mest för min egen skull. men läs om ni har lust, om ni är nyfikna. it's worth it om man är en nyfiken jävel som jag är. hihi.
nu ska jag sova.
puss!

socker |
#1 - - LORISSA:

sv: TACK snälla! Nu finns fler svar från frågestunden!

Upp